onsdag 31 augusti 2011

Augusti + statistik






Augusti har varit en härlig men blöt månad. Haft semester o ridit mycket, men har även blivit några vilodagar för Disco då jag varit på semester. Kläggarna har varit bättre o är nu nästan helt borta. Lite flugor förstås som han retar sig på, men det får han stå ut med. Han har fortfarande sitt flugtäcke på som han gillar. Däremot tröttsamt med lera i hagarna när det regnat.
Vi har passat på att skura o måla i stallet. Så fint det blir! Dock inte riktigt färdiga än.

Det som har varit höjdpunkter är tävlingarna i Vänersborg o Ljungskile med Cobben. Han var så duktig o placerade sig 2a i en klass på varje ställe. Så kul att all träning har givit resultat! Har ju både tränat för Janne o Pernilla samt att Mia hjälpt oss med tömkörningen. Pernilla har suttit upp o känt på dem, det har varit jättebra för båda hästarna. Disco har inte tävlat på hela sommaren, hoppas kunna starta någon tävling i höst.
O så har man åkt i backen. Det var andra gången jag ramlade av Disco, men jag har så klart hängt i knävecken flera gånger...

Bloggstatistik augusti

De 5 mest besökta inläggen:
1. Sandra o Cobben på Brätte
2. Tankar om sits. Cobbens lillebror.
3. Miranda in Memoriam
4. Ramlade av på Janneträning
5. Karimba

De 3 länderna med flest besökare:
1. Sverige
2. USA
3. Tyskland

Dagen med flest besökare: 6 aug

2 kommentarer:

  1. hängt i knävecken är något man gör ibland ja... bara på viljestyrka och ilska man hålls kvar, inte tantvänligt att ramla i backen nej
    vi har också fixat fint i stallet o här har varit torrt faktiskt; alla oväder tycks dra förbi n:e, perfekt hästväder nu

    SvaraRadera
  2. Mano: Ju äldre man blir, desto mindre vill man åka i backen... Nu har vi också fått perfekt hästväder. Hösten kan vara härlig!

    SvaraRadera