torsdag 1 oktober 2015

Mitt hästliv 26. Avkommor visar framfötter


Fortsättning -94.
Sandra o Torant
Sandra fick ibland rida på Tore o Silver. Det var såklart väldigt kul. Även Ingresse fick Sandra på sin rygg, men då satte jag på longerlina eftersom hon var så pigg... 

Stafette var nu 4 år och visades på kvalitén av sin nya ägare. Detta resulterade i ett hoppdiplom! Så himla kul:)
Stafette 4 år
Hösten -94 gick och vintern kom.
Noturnoxte så det knakade.
Nedan ses Silver som fick vara lekfarbror i snönVåren -95 kom. Noturno artade sig väldigt bra och vi ville visa honom på hingstvisning. Han fick jättefin kritik, men ansågs inte kunna gå hela vägen som hingst.
Noturno på rådgivande visning 1 år
 Framåt vårkanten köptes han av en norsk duktig tjej, men hon ville att han skulle vara kvar hos oss ett år till (som hingst).

Lavona e. Labrador som jag sålt tidigare var betäckt med Nactus och fölade ett mycket fint stoföl som fick namnet Laventa. 
Hon har senare blivit ELIT blev och även bästa gångartssto vid talangjaktsfinalen för 3-åringar på Elmia -98. Ägs av Stuteri Kopparkulla i Tibro. Laventa har verkligen fått fina avkommor vilken hingst de än har använt. Hon har hittills 12 registrerade avkommor, bla K Guideon -12 e. Guinnes som köptes av Lussan.

 

måndag 28 september 2015

Orup på RondoSå kul det är att bryta vardagen o göra något roligt!
Vi var 4 tokiga tjejer som åkte i solsken till Göteborg o Rondo för att se o höra på Orups show "Viva la pop" Lite päroncognac mm på vägen ner gjorde susen:)
Vi åt en god 3-rätters middag med vin innan uppträdandet.
Orup levererade hits efter hits, vi klappade händerna så skinnet sved.
 Mycket bra show med härligt tempo o en lyckad kväll att minnas!!!