torsdag 6 december 2012

Äntligen sol


Efter alla oväder med snöstorm o iskyla är det underbart att få se solen. Man är nog väldigt beroende av ljus o speciellt solljus.

Här är is på alla våra vägar runt oss, så att åka o träna går inte. Nu får det bli uteridning för hela pengen. Idag provade jag nya kandaret o gick ut på morgonpromenad med Disco. Tyvärr är nosgrimman väldigt trång. Hoppas den blir bättre när jag gör x-tra hål längst ut. Annars passade det bra.
Men herrejösses så pigg han är, vilken överenergi. Knappt jag kunde hålla honom idag... han har ju superkondis. Ska snart öppna så de får gå i stora hagen o då kan de springa o busa av sig. 

För ett tag sen gick jag o kompisar ut o åt i Lysekil på Restaurang Norra Hamnen 5. De har underbart läge med utsikt över havet o dessutom väldigt fin mat.
Det blev 3-rätters med feelgood känsla.  

Det sitter små fåglar med helt vita huvuden på våra talgbollar. Undrar vad det kan va för några?
 
 


måndag 3 december 2012

Verkligen LB


Måste säga att jag blev förvånad när jag tränade i söndags. Disco var ju strålande på sista tömkörningen o jag har haft jättebra känsla när jag ridit hemma. Men inte denna dag. Högersidan ville inte lossna o framåtbjudningen var inte alls på topp. Det blev egentligen aldrig riktigt bra känsla, även om han gjorde vissa saker bra. Ex bättre halter. Vänstergaloppen var helt ok. 
Janne tyckte iaf att Disco jobbade bitvis i fin form med fronten uppe, men det fick jag slita mig till. Han respekterar mig inte alltid o då blir han gärna skogsmulle i stället för dressyrhäst....

Idag skulle jag ha tömkört för Mia i Lysekil, men det var snorhalt på vägen så jag valde att stanna hemma. Red ut i skogen o klättrade, sedan lite bus på åkern. Disco pigg o laddad! Efter detta gjorde jag några vändningar. När jag fick honom rak för v tygel så vips, vände han fint på framdelen för h skänkel med fin högerställning!