söndag 14 augusti 2011

Sandra o Cobben på Brätte







Idag var det dressyrtävlingar på Brätte, Vänersborg. Har inte varit där på många år, brukade åka dit på hingstvisningar förr. Nu hade de ordnat jättetrevliga tävlingar! Mycket positivt. Fin väg att köra, jättebra parkering, 2 stora ridhus, grusbanor där tävlingen hölls. Collecting ring med möjlighet att rida före man skulle in. Dessutom trevlig personal. Vi kommer gärna tillbaka!

Sandra skulle starta LC:2 och LB:3. Debut på lång bana. Först var det LC:2 på kort bana. Domare: Marianne Höglind-Björk. Cobben gick jättebra på framridningen, Janne var snäll o hjälpte till. Inne på banan blev Cobben lite spänd o fick någon liten miss, men blev jättefina 68,21%. På det blev dom 2:a! Det var 16 starter. Jättekul! För utom rosett o plakett fick hon lite putssaker till Cobben.

Nästa klass var LB:3 på lång bana. Han gick super på framridningen! Både häst o ryttare skötte sig kanonbra på banan, denna gången blev det inga missar, dock var han något öppen i formen ett par gånger. Sandra var jättenöjd o hade en väldigt bra ridkänsla. Poängen blev något lägre än vi trott, (61,21%) men så är det ju. Ibland åt ena eller andra hållet. På det kom hon delad 5:a, precis utanför prisplats, o det får hon vara nöjd med i debuten på lång bana. Det var Camilla Liljelood som dömde o det var 14 startande i klassen.

Cobben är helt underbar att ha med på tävling, dessutom stod han still i transporten o det är så skönt! Nu ser vi redan fram emot nästa tävling. Disco har fått en tävlingsfri sommar, jag har fått vara hästskötare i stället... Jag har en del att ta igen....
Kanske blir det någon tävling till hösten för Discos del.

7 kommentarer:

  1. Grattis vad roligt när det går bra / Isa

    SvaraRadera
  2. Grattis till Sandra o Cobben ! Ni är så fina ihop :)

    SvaraRadera
  3. Isa o MM: Tackar för gratulationerna! Det är jättekul när all träning ger utdelning:)

    SvaraRadera
  4. Magic: tack, de ska jag göra!

    SvaraRadera
  5. Åh, vad kul. Hälsa och gratta

    SvaraRadera
  6. Anna: tack, visst det ska jag göra1

    SvaraRadera