lördag 28 maj 2011

Bra Pernillaträning. BloggproblemBörjar med problemen med Blogger. Ingen aning om varför det började strula. Helt plötsligt kunde jag inte logga in, lösenordet gällde inte o skulle verifieras. Googlekontot fungerade inte heller. Efter mkt om o men fick jag bytt lösenord, då kom jag in på min blogg, men kunde inte gå till andra bloggsidor eller kommentera. Alla bloggföljare var borta. Om jag loggade in på mannens inloggning fungerade det bättre. Nu funkar det hyfsat efter massa trix, men jag måste ofta logga in igen då jag byter sidor i bloggen. Om jag använder Firefox går inte bloggen att öppna över huvud taget mer än rent läsläge tyvärr, så det får bli Explorer. Texten blir lite annorlunda där, föredrar Firefox. (Jag gjorde den senaste uppdateringen, men det hjälpte inte).

Nu till dagens träning för Pernilla. Jag är supernöjd! Berättade att Disco varit lite seg det sista. Då fick jag jobba på ett litet annat sätt. Började i skritt h varv o fick variera tempot. Några kvicka steg undan för skänkel då o då. Öppna o samma där. Han skulle vara rund o lite lägre i formen så att ryggen jobbade. Var bra i v varv så vi gick över till trav. Jobbade på volten o fick i KORTA sekvenser kvicka på stegen (i lägre formen) under lite samling o sen rida fram ur detta. Disco tyckte det var skönt att få gå där o jobbade på jättefint! Rund o fin i formen. I v varv gjorde vi samma sak. Där måste jag tänka på h-bogen. Han blev superfin även där.

Galopp. Samma jobb där, men jag fick ta upp honom i formen emellanåt. Pernilla var jättenöjd o hade inte sett så fina språng av honom förut!

Lite skänkelvikning diagonalt. Fick kvicka på stegen då o då. Det gick ungefär som det brukade, kan bli mkt bättre när han blir starkare.

Eftersom han varit så duktig fick han sluta i förtid, det tackade han inte nej till!!!


Anonyma Citat: Ingen är så blygsam att man inte gärna hör beröm.torsdag 26 maj 2011

Ny muskel

Å, jag har hittat en ny härlig muskel! Nä, inte en manlig biceps eller så, utan en härlig lårmuskel på Disco. Har inte märkt att den kommit fram så tydligt. Faktiskt större än vad Karimbas lår var på hennes tid. Men hon hade en smal muskel längre bak som var väldigt tydlig. Där har Disco ingen... Blev iaf glad av att lille gossen har musklat sig i vår. Då har ju träningen gett lite resultat.

Annars har det gått lite upp o ner med träningen. Uteritter o arbete på lina fungerar till 100%, men dressyrträningen går sämre. Han går inte alltid fram ordentligt. Han är lydig o mjuk, men inte tillräckligt framme. Vissa dagar är det ok, andra är han seg. Då är det svårt att få nåt vettigt gjort. Men idag red jag ett pass på ridbanan o han kändes riktigt fin. Traven gick att reglera fram o tillbaka o det kändes att han jobbade på bra. I morgon blir det lite hopp i lina som omväxling.


Anonyma citat:

Vår herre har skapat nötterna, men han har inte knäckt dem.