lördag 7 februari 2015

Min Dalmatiner

 
Jag och Cindy -86. Hon blev BIS på Melleruds utställning

Hon hette Jilloc´s Lady Lovesong men kallades till vardags för Cindy. Pappa var Solbos Sansibar o mamman var Cavalettis Lady Mac Beth. Uppfödare Florence Brunberg-Karlsson, Kennel Jilloc´s.


Jag hade den vackraste hunden som fanns (i mina ögon). Pigg o glad, lydig, full av bus o ville gärna vara med när jag red.
Det var länge sedan nu, men jag kan känna hennes mjuka päls o se hennes uppdragna mungipor när man kom hem. Svansen var som en batong. Hela hunden svängde fram o tillbaka av glädje.

Det var inte bara vi som tyckte hon var fin. Det gjorde även utställningsdomarna o hon gick bra på alla utställningar. Hon blev Bäst In Show 2 ggr o var förstås Champion.

Omslaget till Dalmatinerkuriren -88


torsdag 5 februari 2015

Schema för v 6När vi var på kliniken fick vi lite nya råd ang igångsättningen.
Denna vecka: utöka skrittiden till ca 45 min/dag både vid hand, under ryttare o tömkörning. Gärna bommar på marken. Några steg sidvärts + ryggning. Får gå i lätt kuperad terräng.

Synd att jag inte fick snösulor fram för det packar sig. Har testat lite olika saker, men det hjälper lite att slå i matolja i hovarna innan vi går ut. Bak fick han silikon, superbra!

Nu har jag fått min Hippolytvinst, tack!

  

måndag 2 februari 2015

Januari med statistik
Kändes helt otroligt att få börja så smått att skritta Disco ett par dagar i veckan. Även att tömköra i skritt är roligare än att bara leda. Vet. tyckte att han hade blivit finare i kroppen av allt skrittande o det kan jag hålla med om. Han har gått ner några kilo i vikt också, vilket är bra för hans ben. 
Jag har inte fuskat en enda dag med hans motion. Bra för både honom o mig.
Cobben fortsätter att jobba på, även om det nu är lite varannandagsväder o svårt att träna i regn/snöstorm...

Mest visade sidor:
1 .
Ny vecka med nya övningar
2.
Nu har jag suttit på Disco!!
3.
Klinikbesök
4.
Året som gått 2014
5.
Kolikkänning
 


De 3 länderna med flest besökare:
1. Sverige
2. Ryssland
3. Tyskland