lördag 20 oktober 2012

Janneträning

Foto: R Lindberg

Sandra var snäll o åkte med mig till Hoga idag, så hon filmade en del. Jättebra att se sig på film, även om det inte är så positivt alla gånger... Men jag ser att jag fått lite mer stadga i sitsen o det är ju bra.

Vi fick träna på att samla i trav o galopp utan att nosen kommer in. Aktiva fötter, händerna framme, eftergiven i sidan o se där, ganska bra! Trots att jag fick mana på Disco ganska mkt, så hade jag en väldigt bra ridkänsla nästan hela tiden. Detta bekräftades av filmerna. Ser ganska ok ut. FÖRUTOM dessa skänkelvikningar. Det går troll i dem. Fattar inte vad jag gör. Såg på filmen att jag sitter på ytter sittben o motverkar hans rörelse. Inte bra. Suck...
Men galoppen ser faktiskt bättre ut nu, fin gest. 

Fick träna en del på öppnor i både trav o galopp. Nyttigt! Speciellt i h varv måste jag se till att han är urskålad o eftergiven.
Jättebra pass o jag är väldigt nöjd med Disco.

Disco blev ganska svettig, måste klippa honom snart.    


söndag 14 oktober 2012

Cobben badarSandra är ute o leder Cobben några ggr/vecka. Han är så glad att få komma ut o röra på sig igen (förutom att gå i hagen förstås).
En dag gick de med Sofie o Nicke till stranden. Vatten var väldigt kul o det var nästan så att Sandra fick bada hon med... Blöt blev hon i alla fall.