fredag 25 juni 2010

Midsommar + film


Hoppas ni alla får en riktigt fin midsommar!

Här kommer en filmsnutt från träningen igår.

torsdag 24 juni 2010

Hogaträning o makrill





I morse var Sandra o Simon ute o fiskade makrill. Det blev verkligen lyckat, de fick 118 st på 3 personer! Tommy stekte massor till middag, smakade underbart efter mitt träningspass. De här första makrillarna är de godaste.

Åkte till Hoga med Disco på träning. Han var jättefin på uppvärmningen, så vi beslutade att Janne skulle testa lite byten. Började från v till h galopp. Disco sparkade bakut högt!! Bytte bara fram. Från h till v gick det mkt lättare. Rent fint byte med en något mindre bakutspark. Janne gick över till v galopp igen. Nu gjorde han en jättebrall, men ett högt o fint byte. Som tur var. För stackars Janne sträckte sig så han fick hoppa av....

Jag fortsatte med travjobb. Disco var fin o rund. Kändes jättebra. Några sidvärts gick hyfsat, i alla fall undan v. Galoppen var också ok, så jag var väldigt nöjd med passet.

Hoppas inte tränaren blir invalid....


tisdag 22 juni 2010

Cobben fick jobba!




Inte bara Cobben fick jobba idag, även Sandra fick bekänna färg...
Det var träning på Hoga o Janne var på hugget.
Cobben var lite lång o öppen i formen, så Sandra fick genast jobba på framåt för att få bakdelen att ta i lite mer. Han gick bitvis väldigt fint i traven o blev aktiv o rund. Om inte Sandra var på honom var han oengagerad. Jobba Jobba!! Hon gjorde några skänkelvikningar o de var riktigt fina. Längningarna var bra i början, sen orkade han inte riktigt. Traven har utvecklats o man förstår att det är jobbigt för Cobben med sin stora kropp o gång att få med sig alla bitar.
Galoppen var bäst i h varv. Sandra fick rida omväxlande på volten o på 4-kanten. När hon rätade ut o red runt spåret var han kalasfin! Tillbaka på kortsidorna o lite längning på långsidorna.

Kan säga att Sandra o Cobben var möra när passet var slut...

Var är min sadel?????

Nu närmar sig midsommar o barnen har varit duktiga! Simon har klippt häcken o slagit gräs med röjaren o Sandra har putsat fönstren o varit o köpt blommor.
Jag har köpt sill o annan midsommarmat, så det ska nog bli midsommar i år med! (Trots att jag jobbar hela helgen...)

Knappt 2 veckor kvar till semestern. Nedräkningen har börjat!