tisdag 11 februari 2014

Tidsfördriv i hagenNu har fina Nicke flyttat. Tråkigt, men det verkar fungera bra på nya stället. Vi saknar både honom och Sofie. Bästa tänkbara tjej att ha i stallet. Så nu får jag o Sandra klara oss själva.

Vi har funderat på hur vi ska sysselsätta hästarna i hagen nu när de måste gå på ridbanan igen.
Stockar att gnaga på har de redan så vi behövde något mer för dem att göra på dagarna. För att testa gjorde vi så här: tog ett finmaskigt hönät o proppade det fullt med hö. Detta stoppades i ett lite större nät, alltså dubbla nät. Då är det inte bara att dra ut höet som de gjort tidigare. Fungerade superbra!! De hade detta att pilla med hela dagen, så vi är jättenöjda:)


 

söndag 9 februari 2014

En vecka på Gran Canaria

Stranden nära Meloneras
 
Amadoresstranden

Puerto Mogán

Har varit på underbar semester o latat mig. Haft det riktigt gott o skönt med sol o värme, god mat o dryck. Vi var på Gran Canaria, längst ner i söder på ett ställe som heter Meloneras.
Härliga stränder o fin strandpromenad. Det blev även besök i Puerto Rico, Amadoresstranden o Puerto Mogán.
Vädret var fint med ca 21-25 grader o sol det mesta av tiden.

Sofie o Sandra har haft hand om häst, katt o hus. Tack! Disco har fått vila helt förutom ett pass med Sandra. Det har ju varit väldigt isigt o svårt att rida. När jag kom till stallet i morse harklade sig Disco. Jag tror det betydde gnägg o välkommen hem:)

Bilder vid hotellet: