lördag 22 februari 2014

Nya ridkläder


Mina snälla vänner köpte massor av fint till mig o Disco. Vad glad jag blev! Allt passade perfekt:)

Dessa köpte jag dock själv, på Hööks

Väst

Tävlingstopp

Riddtröja, passar fint med vita toppen under

Dressyrschabrak
 

torsdag 20 februari 2014

Träning i rusket


Janne kom hit o tränade oss. Båda hästarna gick jättebra!
Disco kändes lätt o fin i framdelen (speciellt i traven) så jag hade en jättefin ridkänsla.
Sandra red på kandaret o Cobben var jätteduktig, rund o fin i ryggen. Kul när det går bra trots ruskvädret:)


onsdag 19 februari 2014

Ny häst till Kicki!


Tyvärr finns inte Lupin längre. I somras fick hon en tumör i munnen o veterinärerna kunde inget göra. Så fruktansvärt hemskt. Kickis kamrat i ur o skur sedan 17 år tillbaka, dessutom egen uppfödning. Jag har ju fött upp Lupins mamma Tabelle, så jag har känt mig som mormor åt Lupin. Kommer att skriva mer om Lupin en annan gång.

Nu till det roliga. Kicki har köpt en ny häst. CHARM NOIR (kallas Charmen) e. De Noir - Landau. Dansk uppfödning f-09. Han är en ståtlig, vacker  häst på 174 cm o han är visad på championat i Danmark med 79%.
Helbroder f-04 Hedens Dimarco går GP, kolla här 
Kicki har nyligen fått hem sin häst o allt har gått bra. Han är pigg o glad, massor av energi! Janne tittade på henne när hon red hemma i sin paddock i helgen o det gick fint:)

Önskar Kicki o Charmen all lycka i framtiden! 

måndag 17 februari 2014

Slingrade mig till Hoga


Det snöade något förskräckligt, tung blötsnö. Enligt metrologerna skulle det gå över i regn, så jag chansade att ge mig ut på vägen med Disco i transporten. Det var INGEN rolig färd, transporten slingrade sig i slasket. Usch! Körde jättesakta.

Vi kom fram helskinnade. Jag red fram, Disco kändes kanonfin. Vi bestämde att Janne skulle sitta upp o känna på galoppen, det var länge sen sist.
Trots att Disco gått på sparlåga i januari tyckte Janne att det gick riktigt bra. Det såg också jättebra ut! Nu pressade ju inte J max, men Disco gjorde sitt bästa. Kul!

Hemfärden gick bättre. Nu var det mer regn än snö, så vägbanan var våt. Puh!

söndag 16 februari 2014

Mello i Göteborg

Vi brukar ju åka till Melodifestivalen i Göteborg.  5 glada tjejer. Har en härlig o kul dag tillsammans. Började på Bamboo o åt massor av god mat, lääänge. Sedan till Scandinavium. Förbandet o sångarna var jättebra i år. Det är ju något helt annat att vara där live än att se på TV. Jag gillade faktiskt flera låtar, tror att jag tyckte Dr Alban och Cajsastinas låtar var bäst, men ingen av låtarna var riktigt bottennapp. När Cajsastina sjöng var det mörkt o bara lamporna från publiken syntes, mäktigt!

Inte nog med detta. Mina goa kompisar hade massor av fina presenter till mig (fyller senare). Så mycket fint!! Diverse ridkläder. Ska fota dem senare.
Det blev en jättelyckad dag.