onsdag 24 september 2014

Cobben från marken


Hamnen i Ponta delgada. Utsikt från vårt hotell.

Lite markjobb med Cobben. Nu vet han att det är marschera han ska göra i skritten o inget annat. En riktigt go energisk skritt genom hela kroppen är underskattad motion!
Traven o galoppen var inte lika alert o fin som förra gången. Vänster varv var bäst. Kanske bra för honom att han får ett par dagar ledigt nu när Sandra inte är hemma denna veckan.

Bambuskogen vi vandrade genom låg i naturreservatet.

tisdag 23 september 2014

Vackra naturbilder från Azorerna

Terra Nostra

Några bilder från parken Terra Nostra. Trots att det regnet öste ner var det jättevackert o väl värt besöket. De andra bilderna är från östra sidan av ön.

Terra Nostra

Terra Nostra 

måndag 22 september 2014

Cobben tränade


Regnbåge över majsfält när vi gick en vandringsled.

Såg lite när Cobben tränade för Janne igår.
Nu var det ett tag sedan jag såg honom på träning. Tycker det var både + och -. Men kanske hade han träningsvärk från Marianneträningen 2 dgr innan. Då hade han gått väldigt bra, sa Sandra.
+ : Han var bitvis mer stark o ihop än tidigare. Orkade bära upp sig i galoppen bättre.
- : Han var lite ostadig i formen o grejade en del med munnen. Förstås blir det jobbigt för honom när man vill att han ska bära upp sig o vara kvick utan att bli lång. 

Regnbåge i Ponta delgada


söndag 21 september 2014

Bilder från hästgården (Lusitanos)
Här är några bilder från hästgården som födde upp o utbildade Lusitanos. Hästarna var väldigt fina o välskötta, de var väldigt seriösa med allt de gjorde.
Hästarna visades på kvällen i strålkastarbelysning. Effektfullt.