fredag 13 juni 2014

Sommarseg


Idag var det Discos tur att vara trött på Janneträningen. Han gjorde det han skulle, men det var inte med någon större energi. Det finns flera olika anledningar till detta. Dels lite sommartrötthet, dels har magen växt av allt gott gräs... Men jag tror att det som spelade störst roll var att han gått ganska mkt denna veckan. Det har blivit en del bombytesträning o det tar på krafterna. Nu får han ta det lugnt ett par dagar igen.
På träningen fick jag fokusera på att han ska vara kvick o uppe i manken i både galopp o trav. I högergaloppen satt det ganska fast, fick jobba ordentligt för att få loss det. 
All träning med byten tar fokus från den "vanliga" ridningen, men det får bli så en period om vi över huvud taget ska komma vidare:)


onsdag 11 juni 2014

Fina köpta tävlingsbilder på Cobben


När Sandra o Cobben tävlade i Munkedal tog Ungdomssektionen (Alice Gustafsson) bilder på alla tävlande hästar. Dessa kunde man sedan beställa. Superbra!
Blev jättefina bilder på Cobben. Fler bilder kommer:)


måndag 9 juni 2014

Trött ekipage

Så här trötta var dom...

Cobben var lite trött o loj på träningen. Som synes på bilden var nog Sandra trött hon med:)
C fick även han träna tramp. Han orkar nu lite längre än förut. Sandra fick hålla ihop honom i traven efteråt så att han behöll samlingen. Galoppen blev också jättefin. Så trots att han var lite "betestrött" så var det mycket som var bra.