fredag 20 februari 2009

Skogsritt



Idag red jag o Sofie på skogspromenad. Det var underbart att komma in i skogen. Allt är så tyst när det ligger snö. Vi klättrade lite i vår tallbacke o avslutade det hela med att rida på ett fält i närheten. Båda hästarna var väldigt pigga o Sofies häst ville mer än gärna sätta fart! Härligt!

8 kommentarer:

  1. Fina bilder:D
    Ja man kan ju säga att Nicke hade en raket i baken.. Hahaha Underbart var det i alla fall att komma ut i skogen igen:D

    SvaraRadera
  2. Nu får du ta med dig Sandra ut i skogen i stället när jag åker!

    SvaraRadera
  3. Att rida ut i skogen när vädret är bra brukar vara riktigt trevligt det med :)

    SvaraRadera
  4. Villka kontraster du får till. Ena dagen läckra, soliga, varma,bilder från dubai och sen bilder från vårt härliga klimat med snö o kyla. Fick du passet föresten ?

    SvaraRadera
  5. Ja, som tur var fick jag passet! (sista dan..)

    SvaraRadera
  6. Vi ägnar oss ju mest åt skogsturer vi och det är nästan lika härligt varje gång vare sig det är tjänligt väder eller ej. När man varit ute i riktigt uselt väder känner man sig stark!
    Att rida ut i mörkret när det är snö eller rimfrost är som att träda in i en sagovärld... allt är just så tyst som du beskriver och det gnistrar som om hela skogen vore av silver o diamanter... kan inte få nog av det... men visst längtar jag efter våren för just nu är det så glas-halt på vägarna här att oskodda Scaman inte klarar av några längre turer.

    Hoppas Du får en trevlig resa!

    SvaraRadera
  7. Tack. Jag håller med dig om vädret. När det är dåligt väder tänker man inte så mycket på det mens man rider, bara man har ordentliga kläder. Man känner sig frisk när man kommer in i värmen o nöjd med livet..

    SvaraRadera
  8. Kul att du ska vara med för Peter :) Skönt med skogsturer. BM :)

    SvaraRadera