söndag 12 februari 2012

Meldifestival o Botaniska, heldag i Göteborg






Igår hade vi en heldag i Göteborg. Som vanligt hade vi (5 flickor) bestämt oss för att åka till Melodifestivalen på Scandinavium. Det är ju tradition, 7:e gången. Denna gången firade vi dessutom en pigg jubilar. Skumpa korkades upp redan på vägen ner. Här gäller det att fira!!
Efter bubbel, vin, kaffe i nämnd ordning gick vi in på Botaniska trädgårdens växthus. Hade ju förstås varit mkt mer att se om vi åkt på vår/sommar, men visst såg vi vackra blommor, speciellt orchidéerna.
Nästa anhalt var Bamboo, restaurang med mongolisk mat. Gud, va gott... Vi satt länge o njöt av all mat. När vi inte fick i oss mer var det dags för melodifestivalen! Fick förstås skåla med födelsedagsbarnet igen innan vi gav oss av. Föreställningen skulle börja kl 19,00 med uppvärmning av publiken med div gamla schlagerlåtar. TV-sändningen börjar kl 20 o då ska alla vara på plats.
Det är en härlig stämning att se bidragen live, går inte att jämföra med på TV. Måste säga att jag faktiskt tyckte att alla låtarna var bra, men ganska rättvist med de som gick vidare. Ulrik, David o Timotejs låt var mina favoriter. Mest tryck i Scandinavium var det när David uppträdde!
När det hela var slut tog vi en fika o lite Breeze innan vi återvände hemåt. En härlig dag o ett kul avbrott i vardagen!
Tack goa vänner!!!

4 kommentarer:

  1. Trevlig dag! Ser fram mot åttonde gången!

    SvaraRadera
  2. Visst har vi kul! Vilket tryck i Scandinavium, taket for nästan av när David spelat. Tack själv för en toppendag! // Kicki

    SvaraRadera
  3. Det är het annat atthöra låtarna live. Måste upplevas!

    SvaraRadera