onsdag 29 juni 2011

Juni + statistik
Juni började ju lite kallt o regnigt, hagarna var leriga. Vi släppte inte ut hästarna med natten förrän nästan mitten av juni. De njöt av färskt grönt gräs o att få vara ute. Men in o sova en stund måste de varje dag. Snark, snark.
Det har hänt massor i juni. Fattar inte hur vi hunnit med allt. Disco o Cobben har nu varit med på både Janne o Pernilla träningar. De fick en genomgång av sina muskler av Marit o de har blivit tömkörda av Mia.
Men det allra roligaste av allt är förstås dressyrtävlingen i Ljungskile, då Cobben vann en klass o 3:a i en. Så duktiga de var. Sen var det ju Cobbens hoppdebut en klubbhoppning också, där han gick clear round.

Här kommer lite statistik från juni månad:
De tre mest besökta inläggen:
1. Tävling i Ljungskile Med Cobben
2. Dionysos 1038
3. Morgondressyr

De tre länderna med flest besökare på bloggen:
1. Sverige
2. USA
3. Storbritannien


5 kommentarer:

 1. Ah! Det var ju kul att läsa, statistiken alltås :-) Det kanske blir copy with pride :-)

  SvaraRadera
 2. Anna: Ok, vad bra. Läser gärna din statistik också!

  SvaraRadera
 3. vad duktiga ni är allihop; du o disco o sandra o cobben... kul när det går framåt
  våra hästar kommer också gärna in o sover en stund ibland, spec om det är för varmt, värmen gillar de inte... själv är jag ju nyopererad så ingen ridning för mig, bonzaijs lillmatte rider ibland o jag longerar el dyl
  har ju varit inaktiv på nätet nu ett tag men läser fortf regelb alla på min blogglista... kul som sagt att det går så bra för er!

  SvaraRadera
 4. Madde: Tack! Man blir alltid lika glad då någon tycker ens hästar är fina!

  Mano: Snälla ord från dig! Kul att höra att du är på gång. Hoppas allt gått bra med op o att du får krafter tillbaka så att så kan börja skriva igen! Önskar dig en fin fortsättning på sommaren o att allt läker som det ska:)

  SvaraRadera