lördag 4 juni 2011

Tävling i Ljungskile med CobbenIdag bar det av till Ljungskile med Cobben. Sandra hade anmält till LC:2 och LB:0. Vi var lite osäkra om vi skulle våga köra så pass långt med honom, men han har ju stått fint det sista. Resan gick bra (puh). Han stod jättefint hela vägen!

Sandra red fram o han såg kanske lite loj ut, så Sandra fick vara på honom lite. Framridningen var i ridhus o banan ute. Ljungskile är en väldigt trevlig tävlingsplats.
Cobben skötte sig utmärkt på banan o Sandra var jättenöjd. Bara någon liten miss, annars jättefint. Blev 70,35%!!!! Vi höll på att ramla baklänges... Detta räckte till seger av 14 starter! Domare var Camilla Berglund. Vi var förstås överlyckliga!
Sandra fick för utom rosett o plakett ett schabrak.

Nu fick Cobben vila o beta gräs innan det var dags för nästa klass.
Sedan blev det framridning en stund o start i LB:0. Cobben skötte sig jättebra, men började bli trött så Sandra fick inte riktigt tag i honom. Men det blev en fin ritt o 67,50% av domaren Marianne Höglind-Björk. Det visade sig räcka till en 3:e plats av 26 st! Så himla kul! Jag var så stolt över både ryttare o häst!
Priset i denna klassen var ett par benlindor o förstås fin gul rosett + plakett.

Nu är vi alla trötta men lyckliga efter en lång dag o Cobben går o äter gräs i hagen. Vädret kunde vi inte klaga på idag, solen sken från klar himmel hela dagen.

6 kommentarer:

 1. Va kul !Grattis till Sandra o Cobben 1

  SvaraRadera
 2. MM: Tack! Sandra är överlycklig, lika mycket för att han stod still i transporten...

  SvaraRadera
 3. Det var verkligen bra resultat - vad kul!!

  SvaraRadera
 4. Nolita: Det hade vi aldrig trott att det skulle gå såå bra. Men det gäller att suga på karamellen.. Man vet aldrig vad som händer.

  SvaraRadera
 5. Wow, vilka resultat hon slår till med! :D STORT grattis !!

  SvaraRadera
 6. VK: Hi, hi ja det var inga låga poäng direkt...

  SvaraRadera