lördag 2 juli 2011

Cobben på Tjörn dag 1


Efter en lång dag på Tjörn är vi hemma trötta, glada o nöjda. Sandra o Cobben startade LC:1 och LB:0. Vi hade väldigt tur med vädret, bara några ynka regndroppar på hela dagen. Det var massor av starter så det tog hela dagen. Tjörn är en väldigt trevlig tävlingsplats, fin parkering o anläggning. Men banan är lite "farlig", så det var en del hästar som skyggade.

Sandra red fram i ridhuset o Cobben var jättefin! Ann-Hild Staiger skulle döma klassen. Sandra red in på banan. Det såg jättebra ut trots att Cobben skyggade ganska mkt uppe vid domaren. Men det flöt ändå på fint o tom Sandra var nöjd. Resultatet blev 72%! Poängrekord! Det räckte till en 4:e plats!
Efter prisutdelningen fick vi vänta flera timmar till LB:0. Cobben fick beta, så han var nöjd... På framridningen såg det verkligen superbra ut o Sandra fick honom väldigt fin. Tyvärr blev han igen spänd på banan. Sandra kämpade, men han var stel som en pinne. "Ingen hemma". Men, men, han lyckades ändå plocka ihop 65% o det blev en ny 4:e placering! Denna klassen dömdes av Lotta Pettersson.

Vi ser fram emot en ny tävlingsdag i morgon med svårare uppgifter!

2 kommentarer: