söndag 21 februari 2010

Efter stormen.





Än är stalltaket kvar, tack o lov. Måste säga att det kändes kusligt när all denna snön kom. Vi har aldrig haft så här mkt snö o definitivt inte snö under en så lång period. Här är -12 grader o det snöar fortfarande, men nu blåser det iaf inte. Men mer snö kommer i veckan, så det är inte slut på eländet.
Hade varit stora problem att få personal till jobbet, inte många själar som kunde ta sig dit. Tack o lov att man var ledig.

Min ridbana är nu ett skämt... Borde köra in Disco (snabbkurs) o köra släde istället för att tro att man ska rida dressyr. Cobben ska tävla i mars, men det verkar ytterst osannolikt som det ser ut nu. Har hört att många tävlingar blir inställda.

Tydligen såg det komiskt ut när jag o Tommy försökte gräva fram en ensilagebal i all snön o fick dra loss den med traktorn, för grannen fotade oss hi, hi.
Testade att släppa hästarna i en annan hage idag o hoppas på att staketen får vara ifred. Cobben kastade sig ner o gjorde änglar, inget alls bekymmer av snön. Disco sprang fram o tillbaka medan Nicke tittade på.

Blev ju att titta på Melodifestivalen från soffan, vilket inte alls är samma feeling. Känns väldigt platt. Jag gillade Erik Linders fina låt "Hur kan jag tro på kärlek". Kanske för att Kenneth Gärdestad var textförfattare. Tyckte mkt om Ted G på sin tid, hade alla skivor o såg på många uppträdanden.
Alcazar var också bra o proffsiga som de brukar vara.

Den undre bilden visar min ridbana...


7 kommentarer:

  1. Köra in med släde gjorde de ju förut. Det var bättre av någon anledning. Så hejja, hejja.. kör in vetjag. :-) Var det bara jag som gillade Getty Domain?

    SvaraRadera
  2. Han hade nog inte varit så svår att köra in. Inte rädd för saker bakom honom. Har ingen sele...

    SvaraRadera
  3. Ofantliga snömängder som har kommit....det e ju inte för inte som man blir orolig för om stalltaken håller nu,så vi har beslutat att hyra in snöskottare till stallet nu!

    SvaraRadera
  4. Obehagligt! O mer snö ska det ju komma nu i veckan. Suck.

    SvaraRadera
  5. ja det sägs så, att det ska komma mer... inte klokt nej och mycket slit... men vackert, vackert, det går ju inte att förneka
    (har haft svårt att få kommentarer att fästa på flera bloggar ett tag nu igen... får se hur det går nurå)

    SvaraRadera
  6. Visst är det vackert! Iaf när solen skiner o snön gnistrar. Men nu räcker det...
    Din kommentar fäste fint.

    SvaraRadera
  7. Snö är jättefint underlag att jobba på! Ploga banan och kör på bara!

    SvaraRadera