söndag 16 augusti 2009

Veckoschema Disco v. 33.


Det har varit en underbar vecka. Sandra har fått tag på en underbar häst. Jag är så glad för hennes skull. Hon har saknat sin Miranda så mycket. Men nu vänds ett nytt blad. Hon har fått en häst som är väldigt social o trevlig. Vacker att se på med mjuka rörelser som kommer att bli uttrycksfulla när han blir stark så småningom. Trevlig att rida o hantera. Hitills i alla fall är vi väldigt nöjda!

Söndag visades Karimbas fina föl Donnah e. Dionysos på fölvisning. Hon fick 888777=45p klass I, trots att hon var väldigt överbyggd. GRATTIS!!! Donnah hade uppfört sig perfekt hela visningen. Kul. Karimba tyckte också det var roligt att få visa upp sig igen.

Mån: Sandra red Disco. Cavaletti upphöjda. Studs med kryss.

Tis: Jag tömkörde honom. Riktigt fina längningar!

Ons: Vilade i hagen. Vi hämtade hem Cobben.

Tors: Red på ridbanan. Tränade mkt övergångar. Lite ryggning o framdelsvändning.

Fre: Janne här o red ett pass på min ridbana. Koncentrerade sig på galoppfattningar från skritt.

Lör:
Janneträning på Hoga.

Sön: Skogspromenad med klättring.

4 kommentarer:

  1. Så kul att det går bra med Sandras nya häst. Det är alltid lite pirrigt, man vet ju inte om det intrycket man fått av hästen håller när man får hem den. Att ni är nöjda är skönt att höra!

    SvaraRadera
  2. Det kan ju hända mycket ännu, men hittills har han uppfört sig väldigt bra. Men han har ju bara varit hos oss sen i onsdags.

    SvaraRadera
  3. låter som en fantastisk häst... skönt att hopsläpp gick så smärtfritt också.
    Vem är boss i hagen nu då?

    SvaraRadera
  4. Det är Nicke som är boss. Han är äldst o självklar ledare. Ingen ifrågasätter honom. Därför behöver han inte heller vara hotfull.

    SvaraRadera