torsdag 23 juli 2009

Heldag med C


Vänner betyder mycket.

Idag har jag äntligen träffat C. Länge sen sist. Man har svårt att hinna med att träffa sina vänner tyvärr. Men bättre sent än aldrig. När vi träffas unnar vi oss en heldag. O FIKAR. Det går åt flera kannor... Efter mackor o godsaker förflyttade vi oss till ett café o fortsatte äta... Denna gången på bakad potatis med skaldjursröra. Gott! Vi brukar alltid gå ut o gå o tanken var strandpromenaden i Uddevalla, men det ösregnade hela tiden tyvärr. Så vi satt i över 8 tim o bara babblade..
Vi började med att gråta(!) Hon berättade om hur hon varit tvungen att ta bort sina älskade hundar o hur hon led o saknade dem varje dag. Jag berättade hur illa det gått med Bosse o Miranda o hur svårt det varit tiden efter. Ofrivilligt, men vi skrattade åt det efteråt, träffas o lipa...
Sen blev det massor av skratt o roliga minnen vi haft tillsammans. Vi träffades på en långritt när vi var små. Hästarna skulle stå i ett stall på natten o C häst fick upp boxdörren o sprang hem. På stora vägen! Inget hände som tur var!
Efter det träffades vi med våra hundar på valpkurs, o vi gick ofta långa promenader i Fjälla. Sen fick vi barnen samtidigt o vi hade mycket kul på mammaledigheten.
Undrar hur många mil vi gått tillsammans med våra hundar...

En sån här dag är balsam för själen o vi har bestämt att nu måste det bli lite oftare!!!!

Disco fick en vilodag. Det ville aldrig sluta regna, så det fick bli så.

2 kommentarer:

  1. Kaffe o mackor o godsaker är oumbärligt när man ska träffa gamla vänner... synd som sagt att det brukar bli så sällan...
    Å andra sidan är det ju ännu roligare när man väl ses sen!
    Det är mystiskt verkligen vad timmarna flyger när man sitter så där o babblar... tidsuppfattningen är som bortblåst.

    SvaraRadera
  2. Varje gång man träffas säger man att det måste bli oftare, men tiden rusar iväg o snart har det gått ett år igen... men som du säger, så mkt roligare att träffas då... Bara att ladda kaffebryggaren!

    SvaraRadera