måndag 24 september 2012

Janne red


Nu när alla tävlingar är över tänkte vi att Janne skulle rida Disco då o då för att känna om det sitter något i sidorna + att han kan samla honom med bibehållen aktivitet (som jag har svårt för).

Åkte till Hoga o Janne red hela passet. Kan säga att det var tur att han red för vi hade haft kräftskiva med bästa "gänget" till långt in på småtimmarna. Jag förstår inte, måste vara gift i kräftorna, man blir så trött o matt dagen efter... 

Disco var lite avvaktande i början, men blev bättre o bättre. Kul att se. Janne jobbade mkt med ställningen till h. Red utåtställd till att börja med. Disco kom upp i fronten i både trav o galopp, då ger han ett helt annat intryck o blir luftigare fram. Janne varierade tempot ofta o man såg att Disco gärna tappade engagemanget om inte Janne talade om att han skulle fortsätta jobba.
Jag är väldigt nöjd att han kunde rida med "kvicka fötter" in i något mer samlat tempo. Man såg att Disco tyckte det var jobbigt för han gick bitvis bakom hand. Förhoppningsvis kommer han att stärka sig mer o mer om Janne hjälper mig att rida honom ibland.

Om man ska va lite kritisk, så är det ju så att det är ganska långt kvar till Msv. Han har allt en bra bit kvar. Får se hur det artar sig i höst/vinter. Först ska vi satsa på LA:4. Tillräckligt svårt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar