söndag 19 augusti 2012

Vår första 2-dagarstävling


Tävling idag igen. Idag var det lokal tävling på samma ställe med lagtävling i LA:1. Detta var första gången vi startade i 2-dagars. 
Lite jobbigt att ladda om när man kom hem igår efter en lång dag o en del jobb med att snabbt tvätta alla mina ridkläder, stövlar o Discos tävlingssaker. Disco undrade varför jag inte tog ur knopparna. Stackarn, att behöva vara fin i två dgr i sträck... Tacksam att han inte rullade sig igår när jag släppte ut honom i hagen.

Eftersom jag inte skulle vara med i första klassen, behövde jag inte åka så tidigt o det var skönt. Idag sken solen o det var underbart väder. Disco var lugn o inte det minsta taggad som han var igår. Kändes bra på framridningen, men det var väldigt varmt i ridhuset. Svetten rann o jag hoppades att inte mascaran skulle göra att jag såg ut som en Panda...
Disco kändes fin på banan o han var inte så spänd som igår. Hade en ganska bra känsla hela tiden, så jag var jättenöjd med honom. Vi fick 68,9% o det räckte till vinst i klassen! 20 startande. Hur kul som helst!!!!!!
Domare idag var Marianne Höglind-Björk. Hon dömer alltid så att man tycker det stämmer med ridkänslan. Hon skrev som sammanfattning: Trevlig ritt på lydig häst. Avspänt och trevligt.
Prisutdelningen gick lite lugnare idag, så jag tror Disco gillar att vinna! Priser var rosett, plakett, liten pokal samt presentkort på Queens Ridsport. 

Lagklassen div II hade 4 startande lag o det var 1 lag som fick pris. Jag startade även individuellt. Vårt lag, Lysekils Ryttarförening, hade bara 3 i laget, men det gick bra o vi kom 2:a. Det var vi helt nöjda med!

Har haft en underbar tävlingshelg med en fantastisk häst!
Tack alla som hjälpt oss!!!

4 kommentarer:

 1. Birgitta Brorson21 augusti 2012 13:00

  Grattis! Vilka fantastiska resultat ni åstadkommer tillsammans! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Birgitta! Jag är så glad att det funkar bra nu på tävlingar.

   Radera
 2. Härligt och massor av grattis till placeringar och vinst. Fantastiskt bra jobbat!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, tackar. Jag njuter av att ha en så fin häst!

   Radera