tisdag 21 augusti 2012

Funderingar efter tävlingen


Efter tävlingar funderar man alltid ganska mkt på hur allt fungerat i samband med tävlingen. Denna helgen var verkligen händelserik, jobbig men jätterolig. Jag är så stolt över min häst. Att han trots regn, rusk, sol o värme kämpade på hela tiden o gjorde så gott han kunde. Duktiga Disco.

Nu går han o bara latar sig några dagar. Men lite galopprace i hagen blir det förstås...
I morgon ska jag sätta igång så smått igen. Har tänkt mig att jobba lite över bommar.

Om man ser på de programmen jag red (3 olika) så är nog det som brister mest övergångar från mellangångarter. Efter detta kommer skänkelvikningar. 
Det som funkar bäst är nog galoppen ex fattningar, volter o förvänd. Och han är väldigt stadig i formen + ganska liksidig, vilket ger ett bra helhetsintryck.

Det var kul med 2-dagars, men också jobbigt. Synd man inte var ledig dagen efter tävlingen. Disco tog det väldigt bra o kändes fräsch o fin. Fick ingen träningsvärk alls, vad jag kunde märka. Det är jag jättenöjd över!
Nu står jag här med massor av smutsiga ridkläder o lädergrejer, så det blir att pyssla lite med detta resten av veckan. Kärt besvär!

Är jättetacksam för all hjälp jag fått, allt från att hålla hästen till att hjälpa på framridningen. Utan er skulle det inte gå!
Det blir väl att punga ut med en vinflaska till Janne igen...

2 kommentarer:

 1. Men du Irene. Det har ju varit en hel del 1:a placeringar i vår och sommar, (och 1 vinflaska för varje..hehe...
  Detta har blivit en vana och en flaska tar så fort slut. Tror du vi kan börja med 1 bag in box för varje 1:a placeriong istället för 1 flaska???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå! En alkoholiserad tränare, nej tack. Ska nog börja ge en paket kaffe i stället, så kan ju JAG njuta av vinet i stället.:)

   Radera