söndag 3 juli 2011

Cobben på Tjörn dag 2.


Cobben o Sandra startade LB:1 och LA:1 idag. Det var supervarmt o massor av bitande blinningar o bromsar. Men det höll upp, kom bara några droppar regn.
Janne hjälpte till lite på framridningen o Cobben blev jättefin inför LB:1. Ann-Hild dömde. Programmet gick jättebra, Cobben var mjuk o fin, men oturligt nog bytte han galopp på ett ställe, så där blev bara lågt betyg. Resultatet blev 65,5%, ingen placering. Sandra hade som mål 65% o det klarade hon ju.

Innan LA fick Cobben mat o vi satt i solen o fikade. Mysigt. Framridningen gick fint, Janne var nöjd. Sandra var totalt genomsvettig...
Här dömde Carina Löving. Cobben var jättefin på banan. Än behövs lite rutin o precision. Tyvärr blev det galopp i travlängningen, otur. Resultatet blev 58%. Trots låg procent var det mkt i programmet som var kalasfint o belönades med 8:or, bla båda travvolterna, så de har verkligen framtiden för sig.

Det blev ingen placering idag, men vi var ändå jättenöjda med honom. Inte alls så spänd som igår. Han har verkligen varit fantastisk att ha med sig denna helgen. Otroligt skönt att det går så bra att köra honom nu!

2 kommentarer:

  1. Härliga bilder! Va roligt att det går så bra:) Kul att det går att köra honom.
    Ses på lördag ha de bra, Sofie

    SvaraRadera
  2. Sofie: Fantastiskt att det går bra att köra nu. Det är mycket värt. Välkommen hem!

    SvaraRadera