söndag 5 juni 2011

Janne rider Disco. Film


Idag fick Janne rida Disco. Han har inte ridit honom på ett halvår o jag ville gärna att han skulle känna om det hade blivit någon förändring sen sist. Körde till Hoga, tyvärr djupt underlag för tillfället.

Janne red helt från början. Disco var inte alls sur eller sugen på att sparka. Tvärt om såg han nöjd ut o jobbade snällt på när Janne red. Han tyckte att det blivit bättre med upptagen i galopp, nu lägger han sig inte på i handen. Även rundheten över ryggen i galoppen var bättre. Det var ju kul att höra!
Nu var det inte så att vi pressade så mycket, men det var roligt att se att Disco nu "hängde ihop" mycket bättre. Janne har en väldigt bra timing med sina hjälper, samt att han har en orubblig sits. Detta gör att hästarna får bra support. När han rider går Disco fint fram av sig själv, vilket han inte gör när jag rider...

Idag går Cobben o latar sig i gräshagen. Blir vila för honom även i morgon. Han var så trött igår när han kom hem från tävlingen... Nästa tävling för Cobbens del blir troligen på Tjörn.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar