söndag 9 januari 2011

Koraller

Undrar om Disco orkar bara mig nar jag kommer hem... Den motionen jag far ar nar vi hasar oss fran bord till bord med underbar mat. O forstas ner till stranden o solstolarna, dar det genast dyker upp en servitor som vill hamta drinkar till oss.

Idag akte vi ut pa Roda havet med en semiubat med glasbotten. Vi akte ut till fina korallrev som finns overallt i roda havet. Gungade lite, men sa otroligt vackert! Fiskar i alla tankbara former o farger. Sag ex "Nemo" o "Doris". En skoldpadda simmade forbi. Som en sagovarld!

Blev en stund i solen nar vi kom tillbaka, dock inget bad, lite for kallt for mig som ar badkruka. Finns stor pool, men den lockar mig inte.

Na, nu ska vi hasa oss vidare till dignande bord med god mat o dryck efter en liten promenad pa stan.

5 kommentarer:

 1. haha er går det inte någon nöd på i alla fall..!
  njut nu ordentligt!
  kram

  SvaraRadera
 2. Gott att höra att du äter o har det bra. De blir inte så mkt motion här hemma heller. Isgator överallt :( Ha de gött !!

  SvaraRadera
 3. Låter helt underbart, skulle behöva lite sol nu,,:(

  SvaraRadera
 4. Stackars er, hasa er hit och hasa er dit. Kan inte servitörerna bära borden till er?
  För kallt med 24 grader i vattnet? Kom hem och hacka hål på isen istället!
  Luxor måndag? Lite tröst: tror jag minns att man fick åka litet tuff-tuff-tåg uppför några branta backar innan man kom fram, men sedan var det egna ben som gällde, ner i gravkamrarna. Så bered er på att det blir mkt slitigare än hittills!
  Hoppas ändå att ni kan se några ljuspunkter, njut av SOL och VÄRME och GOD MAT och SERVICE.

  SvaraRadera
 5. Sandra: Det gor vi!

  MM: Ok, hellre sol an isgator!

  Inger: Alla behover lite sol sa har ars tror jag.

  Uba: Bra forslag. Idag bar de fram popcorn utan att vi knysttat om det. Tror inte det ar mer an 20-22 i vattnet, kallt. Puh ja tur med lilla taget upp for backarna!

  SvaraRadera