lördag 8 januari 2011

Dag 1-3 Hurghada

Vi har det underbart! Ingen kyla eller sno. (Tyvarr saknas prickar). Planet ner var forsenat pga av snon, men sedan gick resan fint.
Fint hotellrum med stor balkong. Stort hotellomrade direkt pa stranden. Lokalt centrum utanfor. Maste saga att All inclusive ar valdigt behandigt. God mat med flera restauranger o barer att valja pa. Gott vitt vin o helt ok rott. Stellaolen god. Harliga solstolar med vindskydd.
Har ar 29 i luften o 24 i vattnet, men sa varmt kanns det inte. Kanske for att det blaser. Men underbart att ligga i solen o njuta! Vi har inte kunnat ga sa mkt pga min onda fot som Disco demolerade, men den borjar aterfa sin vanliga farg igen...

Igar var vi pa stadsrundtur i Hurghada. Intressant att se alla stadsdelar. Fin hamn o livlig basar. Jag ar inte sa intresserad av att pruta... Stora skillnader mellan rik o fattig. Vi bor i New Hurghada, den del dar det ar flest hotell.

Idag har varit en lat dag pa stranden. Skont. Bara slappa!

3 kommentarer:

 1. Åh va härligt och underbart det låter!!!Men här hemma finns det nog snart inte så mkt snö kvar för det har börjat att regna väldigt....isgator överallt;)

  SvaraRadera
 2. Åh vad skönt det låter! /Sofie

  SvaraRadera
 3. MM: Isgata later inget vidare...

  Sofie: Ja, vi har det harligt.

  SvaraRadera