onsdag 5 januari 2011

Egypten


Nu har jag semester o i morgon åker vi till Hurghada. Skall verkligen bli underbart med lite ledigt. För första gången ska vi testa "all inclusive". Man är ju lite rädd för magsjuka. Det är ett stort hotellområde med flera pooler, gym o andra aktiviteter. Ligger vid stranden. Är lite rädd att få "lappsjuka" o för lite att göra, men vi får väl åka ut på några utfärder. Inte säkert att det blir pyramiderna, vi får se. Hoppas i alla fall på Luxor. Det har varit hektiskt den sista tiden så man borde nog varva ner... Har med 5 böcker.
Disco har trampat mig på foten (med brodd). Kan säga att den är väldigt färgglad! Att klämma ner den i några små sommarskor? Tror inte det...

Stackars Tommy körde i diket med traktorn o fastnade när han skulle hämta en storbal åt mig. Tur man har snälla grannar.

Hoppas hästar mm sköter sig så det inte blir problem när vi är borta. (Lite separationsångest) Vet att Sofie kan man lita på, så det går säkert bra.

Planet går från Landvetter i morgon bitti, hoppas vi inte snöar inne... Här är redan djup blötsnö o det snöar mycket!

Nä, i morgon vid den här tiden kan ni tänka på mig. Då sitter jag nog i en solstol med en drink i handen!

9 kommentarer:

  1. Ha det så härligt! Inväntar själv nästa vecka då vi åker till Thailand :)

    SvaraRadera
  2. Cissi: Thailand låter underbart. Får testa det någon gång. Det som avskräcker är den långa flygresan. Ha det så gott ni med!

    SvaraRadera
  3. MM o Veronicka: Tack. Ska klia hajarna på nosen.

    SvaraRadera
  4. Magic: Tack, o grattis till "bulan"

    SvaraRadera
  5. Allt går bra här hemma med hästarna=) Hoppas ni har det bra:) /Sofie

    SvaraRadera
  6. Sofie: Tur att vi har dig som tar hand om Disco.

    SvaraRadera