tisdag 4 januari 2011

Visioner för 2011
Disco är nu 7 år.
Har lite bättre förutsättningar än förra året tack vare att jag börjat året med att ha tillgång till ridhus. Hoppas att det kommer att ge resultat.

Min stora förhoppning för 2011 är att Disco ska få fortsätta att vara frisk! Han har ju varit väldigt sund o frisk hittills, med undantag av 2 hovbölder.

Har som ridmål att han ska börja bära mer vikt på baken, så att han orkar samla ihop sig lite mer. Kommer att försöka stärka honom långsiktigt med allsidig ridning + tömkörning. Kanske kunna starta någon LA-klass på lång bana i höst.
Bytena får nog vänta tills nästa år.

Målet för Cobben, också 7 år är förstås att strålfårorna ska läka fullt ut. I ridningen ska han skall också stärka sig o sedan framåt vårkanten ut o tävla. Han behöver ut o få massor av tävlingsrutin!

4 kommentarer:

 1. Spännande med mål! Ska bli roligt att följa er!

  SvaraRadera
 2. Anna: Bra att ha mål, sen blir det inte alltid som man tänkt ändå...

  SvaraRadera
 3. Tack!
  Tips vet jag inte, vi var ju på hotellet mest, de ända utanför var bussen till stranden.
  Mkt handsprit/ servetter, Tommas hade hand om pengar i fall om att (dem är ju så smutsiga). Äter ni på hotellet eller kommer ni även gå ut?
  Tommas föräldrar åt även ute och de var inga problem.
  Dem vill gärna ha dricks och så ... men vi var sparsamma med det, blev mer de sista dagarna...
  Flygplatsen: Flera kontroller, med visum och pass, var väl tre eller fyra kontroller innan vi kom in till väskorna och där är det mycket folk...inte så bra kö system...(man kan köpa sig förbi - inget vi gjorde men kompisarna gjorde det). De är bättre på flygplatsen då man ska hem.. men fortfarande flera kontroller...
  Sen ska ni bara njuta =)

  SvaraRadera
 4. Veronica: Tack för tipsen!

  SvaraRadera