torsdag 16 september 2010

Disco halt!


Snyft. Fy vad tråkigt. Disco har fått en hovböld igen. Det är på samma ställe som sist. Hovis var här idag o skar upp den. (Tack!) Stackars Disco, han stod snällt trots att det gjorde ont. Nu står han med jodopaxbandage i boxen. Hovslagaren kommer igen på lör o slår på sko + sula. Tur att han kunde komma så det inte hann att bli värre.
Inte alls bra tajmat med hälta nu för vi skulle ju tävla på sön, då andra omgången i lagtävlingen div II. Väldigt ledsamt för man sabbar ju även för de andra i laget. Sen är det bara 2v till finalen, det är ju mycket tveksamt om han hinner bli bra.

Cobben går här o har långtråkigt. Tycker att strålarna är mkt bättre men ändå visar han lite hälta i v varv. Knepigt.

Stort grattis till Dionice (Dionysos-Bernstein) som fick 8:or på alla gångarter o blev 4:a som lovande gångartstalang på kvalitetstävlan i helgen!!!

Såg en underbar film med djur på facebook. Vet inte om ni kan de den, men lägger ut länken:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=155020384524356&ref=mf

Anonyma citat:
Blommor är vilsamma att betrakta. De har varken känslor eller konflikter.

6 kommentarer:

 1. Gud vilken härlig film:))
  Trist med hovböld :(
  Är ni säkra på att det inte är ngt annat med Cobben då?

  SvaraRadera
 2. Cissi: Kul att du kunde se de härliga djuren. Ang Cobben så kan man ju aldrig va säker, men han är ju genomgången av veterinär, böjprov, massa blodprover o allt var bra. Även rygg, bakdelsmuskler var ok.

  SvaraRadera
 3. Usch så trist med hovböld igen!! Håller tummarna för snabbt tillfrisknande!

  SvaraRadera
 4. kunde inte se filmen på den här uppkopplingen... synd men kanske försöker jag senare nån gång

  hovbölder är ett gissel men ändå, som sagt, en av de skador/sjukdomar som brukar läka rätt fort o bra... värst är det ju nästan när man inte riktigt vet vad det är för fel... gud vad man funderar o vrider o vänder då... hoppas båda hästarna blir helt bra snart iaf

  SvaraRadera
 5. Anna o Mano: Hovbölder är ju bra med det att det brukar gå över fort (om man inte heter Miranda). Förra gången Disco fick bölden blev han ju snabbt bra, så jag hoppas på samma tur denna gång.

  SvaraRadera
 6. Jag är lite sent ute men usch vad tråkigt med hovbölden (fast jag ser att det redan har fixat sig i senare inlägg) Filmen var hur fin som helst, man blir nästan tårögd av vissa scener..

  SvaraRadera