tisdag 29 december 2009

Prinsen på ärten









Felix är en riktig njutare. Vill ligga där det är varmt o mjukt. Möjligtvis kan han resa sig då o då för lite mat... Man skulle va katt.
Hovslagaren var här idag. Underbart med nyskodda hästar! Nu har de äntligen sulor. Disco har en spricka i en framhov, tack o lov inte så djup, men vi måste ha koll på den. Han har aldrig varit halt någon gång så jag hoppas att sprickan växer ner o försvinner.

Tog en sväng på åkern idag efter skoningen. Fick trava o galoppera i backe. Kändes som om han hade lite träningsvärk från gårdagen. I morgon får han vila.

Lite gamla bilder från när vi var o tränade hos Kicki.


6 kommentarer:

  1. Katter är ju bara för härliga!!!

    Hästarna jobbar verkligen när man pulsar i snö.
    Dotra tolkade efter Bonzaij häromdagen i snöstorm nästan... bara skritt o trav men man såg att B fick jobba...han tyckte det var kuuul dock, det syntes också...
    Har inte provat mde Mano än... han är lite skvättigare o påhittigare än "gamla" pålitliga Bonnzaij...

    SvaraRadera
  2. Förr tolkade vi ofta bakom hästarna. Nu skulle jag ramla direkt... Hellre då sitta på hästen. Skulle nog funka med Disco.

    SvaraRadera
  3. Frasse har ständigt sprickor i framhovarna. (Tråkigt med ljusa hovar av den anledningen) Det har, tack och lov, aldrig blivit något bekymmer av det så jag tror nog att ni kommer klara det alldeles utmärkt. Man säger ju att tuffa grabbar har lite ärr och sådant, tja, en hovspricka räknas väl också in.. =) =) Har ni någon uttalad målsättning för 2010?

    SvaraRadera
  4. Disco har "märken" överallt. Fattar inte hur han bär sig åt. Överben på flera ställen. Smällar här o där, bitmärken, spräckt ögonbryn som syddes mm, så han platsar nog i "tuffa gänget".

    Målsättningen för 2010 är att tävla nån LA:2 eller LA:3. (Ordet byte vågar jag inte ta i min mun...)

    SvaraRadera
  5. Härligt:) Ibland får man ligga och softa lite också(a)

    SvaraRadera
  6. Visst måste man softa o njuta av livet!

    SvaraRadera