torsdag 26 juli 2012

Underbart att träna igen!


Tänk att man kan vara så glad att rida på en dammig ridbana i stekande värme med massor av kläggar o bromsar!
Janne kom för att titta lite på Disco. Ville att han skulle se så det inte fanns någon orenhet i rörelserna som jag inte känt.
Men, Disco kändes superfin o Janne såg absolut inget!! Jippie!
Så jag red gäääärna i dammet o blev dysvett, bara roligt!!!

Janne tyckte inte Disco tappat så mkt, han är mjuk o fin. Förstås måste man ta det försiktigt fortfarande, men vi jobbade lite iaf.
Gjorde lite övergångar skritt-trav. Några öppnor i trav. Bakdelsvändningar. Några fattningar på rakt spår. Vi var på 4-kanten hela tiden o lade in många pauser. Pressade honom inte.
Han var väldigt duktig o jag tror han tyckte det var roligt att vara igång igen! Snällt av Janne att vilja stå i dammet, värmen o alla flygfän o titta på oss:)

Jag är så glad att vara igång igen. Man ska aldrig klaga så länge man har en frisk häst! Nu ska jag rida ut några dagar, sedan ska jag köra till ridhuset o träna.

Nu har Sandra en välförtjänt minisemester o jag har hand om Cobben. Hon har fått fast jobb! Så bra!! Man behöver ett bra jobb för att finansiera alla vet.räkningar... Nu får hästarna Biolight en period, sedan ska Sandra disk. med vet. vad vi ska göra här näst. Hältan är lika dan som tidigare.
Underbara rosor från goa kompisar på grillfesten i lördags.


2 kommentarer:

  1. Det där med väder är underligt! Det är antingen för kallt eller för varmt för att rida. Men håller med att man inte ska klaga. Det viktiga är ju att hästarna är friska. Gott att han känns OK igen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag är verkligen så glad att han är ok igen, ska tänka på det när det känns motigt. Tänker också på Sandra som gått utan någon häst att rida på sen i April. Sååååå tråkigt.

      Radera