torsdag 8 december 2011

Hos Cobben o Sandra


Nu har vi varit i Linköping o hälsat på hos Sandra o Cobben. Sandra fyllde år så vi var uppe o gratulerade henne. Kul även att få se Cobben igen. Han har det så bra i sitt fina stall.
Sandra red lite så jag fick se. Cobben har haft en period när han gärna blir hög o kort i nacken (efter en period med lång häst då han lade sig i handen). Tänk att det alltid är något nytt att träna på!
Ända sedan Sandra tog upp honom har hon varit väldigt noga med att stretcha o böja honom efter det ömma i halsmuskeln. Hon har tänkt på att få honom rund varje gång. Nu var det dags igen att få honom att söka sig framåt nedåt för att komma upp med ryggen o jobba genom kroppen. Sandra kan ta upp honom i formen när som helst, för det vill han gärna. Hon har gjort ett fint jobb o han är nu mycket böjligare i sidorna o flyttar sig lätt undan för skänkeln. Hon kommer att fortsätta att jobba mkt med övergångar galopp-trav-galopp utan att han ska tappa formen. Även tänka lite på sitsen, att bli ännu starkare i sätet.
Kul att se att de är på rätt väg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar