lördag 1 oktober 2011

Janne rider Disco






Skulle ridit för Pernilla idag, men hon ställde in. Som tur var hade Janne tid att hjälpa mig i stället.
Eftersom det varit lite jobbigt i galoppen det sista bad jag Janne känna lite på honom. Janne fick jobba så att svetten lackade. Disco hade inte direkt lust att ta i. Men efter en stunds ridning blev det bättre. Han måste kunna komma tillbaka utan att lägga sig i händerna på oss. När Janne skulle flytta undan för h skänkel blev det protest, men blev bättre efter ett par försök. Tycker faktiskt att galoppen blev bättre än traven.
Jättebra att Janne kunde sitta upp!

Är dock lite konfunderad. Disco är ju 7 år nu o visst har det gått framåt i sommar. Men mycket har det inte direkt hänt trots all träning. Hade varit lättare om han haft lite mer positiv energi. Ibland känns han som en ridskolehäst...
Nästa år hoppas jag komma uppåt i klasserna, annars får han väl bli ett djurparksdjur.

2 kommentarer:

  1. Va synd att Pernilla inte kunde komma,men tur att du fick hjälp av Janne;)Visst är det frustrerande när man inte kommer till dom målen man har,men han har ju haft lite skador ändå som har tagit lite tid så nästa år kommer ni med nya tag!

    SvaraRadera
  2. Magic: Tur vi har Janne:) Jo, Disco hade ju sin lilla böld i hoven för ett tag sedan, men hovbölder är de enda "skadorna" han har haft, så egentligen har han varit kärnfrisk under sin uppväxt, TACK o LOV! Tack för värmande ord:)

    SvaraRadera