söndag 29 maj 2011

Stormig tävling i Ed med LA:3
Nu har jag varit o tävlat i Ed. Var inte så många starter, så vi kom hem inte allt för sent. Det är en trevlig tävlingsplats. Framridning och bana är utomhus, så det gäller att ha tur med vädret. Det hade vi idag. Trots kolsvarta moln så kom det inte så mkt regn, hade väntat mig ösregn hela dagen. Men stormade gjorde det. Rejält. Underlaget är bra, så allt regn som kommit hade sjunkit undan.

Disco stod snällt i transporten upp o hade ätit upp varenda strå. Var lite beredd på stök så jag tog på longerlinan när vi lastade ur. Men han uppförde sig helt ok. Skönt!
Jag skulle starta LB:3 och LA:3. När jag red fram till LB kändes han hemsk! Den fina känslan jag hade igår var som bortblåst... Hemsk i speciellt v sida. Trots att jag red fram ganska länge fick jag inte någon bra känsla. Inne på banan var han spänd o stod emot, så det blev blygsamma 65%. INTE nöjd med ridkänslan. Detta program kan han.
När jag red fram till LA:3 kändes han mkt bättre. Helt annan häst. Inne på banan var jag jättenöjd med honom, kändes jättefin, han gör sitt bästa. Fick samma poäng som i Dingle (61%), men han kändes bättre idag.

Han var ganska orolig i transporen hem. Ville inte äta o var svettig när vi kom fram. Synd att han stressar upp sig på hemvägen.

Nu står han o mumsar på massa hö, lycklig över att vara hemma i sin box!

2 kommentarer:

  1. Tjusigt. Ni är duktiga ni!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Anna: Tack, vi kämpar på så gott vi kan...

    SvaraRadera