söndag 12 juni 2011

Cobben tränar för Pernilla. FilmSandra o Cobben var också med o tränade för Pernilla igår. Det var ju ett år sedan sist, så P tyckte det var kul att se dem igen. Hon sa direkt att det var en markant skillnad på ffa traven, den har blivit mkt aktivare o starkare. Kul att höra!
Sandra fick börja i skritt i v varv. Direkt såg P snedheten som Sandra jobbat med i det varvet. Hon fick börja att vända in för ytter skänkel tills han svarade på det, sedan samma sak i trav. Höger varv var det inga problem. P var jättenoga att han verkligen löd ytterskänkeln o Cobben tyckte det var arbetsamt.
Galopp på volten. H varv inga problem. Såg jättefin ut. Men i v varv blev det jättejobbigt för Cobben att få in framdelen. När Sandra inte lät honom flyta utåt som han helst vill, blev det flera protester i form av kosparkar... Sandra fick rida lite långsidesskänkelvikning i galopp för att lösgöra h-sidan o det gjorde han jättebra.
Det var nog sparkarnas dag igår, för jag såg fler hästar med benen i vädret... Tillslut verkade Cobben acceptera att gå utan att skjuta ut bogen o han blev jättefin. P var väldigt nöjd med honom o Sandra var glad att få bra hjälp med detta.
Bilderna visar bla lite brallar hi hi!

Anonyma citat: Erfarenhet är att veta en massa saker man inte bör göra.


4 kommentarer:

  1. Så kul att de går framåt! Sicka busiga hästar! ;)

    SvaraRadera
  2. Veronica: Ja det blev lite väl mycket bus, hi hi, men bra blev det.

    SvaraRadera
  3. testar kommentera som anonym//anna

    SvaraRadera