söndag 1 maj 2011

Hälsade på hos Cobben. FilmerÅkte upp ett par dagar till Linköping o hälsade på Cobben o Sandra. Underbart väder även där.
Cobben hade det väldigt fint i nybyggt mysigt stall. Han verkade trivas utmärkt. Massor av härlig vetehalm att stå på. Lite rund om magen var han allt...
Sandra red ett pass i ridhuset o jag passade på att filma lite. Han hade utvecklats sen jag såg honom sist. Bar upp sig bättre. Starkare i traven, kvickare i skritten. Det viktigaste nu för Sandra är att jobba med rakriktningen, speciellt i v varv.
Ska bli kul att få hem honom i slutet av maj. Tyvärr kör inte det lastbilsföretaget längre som körde upp honom, men Sandra har nu fått tag i ett annat företag som har lovat att köra iaf till Trollhättan. Hon har inte fått definitivt besked ännu. Eftersom Cobben hoppade över bommen en gång vill vi inte köra allt för långa sträckor i vår transport. Drömmen vore en B-körkortslastbil om vi blir rika någon gång!
Hoppas att Cobben kan starta några tävlingar i sommar.

4 kommentarer:

 1. Lite rund om magen har han allt blivit som du säger,men inte så farligt ändå!!Tycker det ser ut som han har blivit större sen sist man såg film på han?!

  SvaraRadera
 2. Magic: Visst känns det så. Antagligen för att han kommit upp sig lite i formen.

  SvaraRadera
 3. wow, vad snyggt han rör sig.

  SvaraRadera
 4. VK: Ja Cobben är en liten goding!

  SvaraRadera