måndag 2 maj 2011

AprilApril bara försvann! Hur kan en månad gå så fort? Svisch borta. Denna fina underbara månad. En av årets bästa! Isen försvann o värmen kom. Gräs o blommor började sticka o ridbanan torkade. Solen värmde både kropp o själ på oss o hästarna. Jag har verkligen njutit.
På tävlingsfronten under april: Cobben debuterade i LA:1 med den äran, Disco startade ingen tävling. Däremot var det väldigt kul att se Discos pappa gå Grand Prix i Lidköping. Och förstås kul o lärorikt att se de övriga ekipagen.
Påskhelgen var underbar o Sandra hälsade på så vi passade på att hoppa med Disco. Senare hälsade jag på hos Sandra o Cobben, så kul att se hur han utvecklats!
Disco har blivit något starkare i övergångarna, så äntligen börjar det gå framåt (om än med myrsteg), men jag är ändå mkt nöjd. Han har uppfört sig bra även när man sätter press på honom.

Anonyma citat:
Så länge vi har en hemlighet för oss själva, är den vår fånge, men när vi avslöjar den, blir vi dess fånge.

2 kommentarer:

  1. Gillar verkligen kortet på Disco från Tjörn. Han ser riktigt stilig ut där... Inte många ridklubbar som kan skryta med en sådan fantastisk utsikt från ridbanan!

    SvaraRadera
  2. Sandra: Håller med, underbar utsikt!

    SvaraRadera