onsdag 18 maj 2011

Cobben hemma lyckligt o väl


Det här har varit en rysare. Cobben skulle åka hem med lastbil från Linköping. Visade sig inte vara så lätt att få tag i en transportör som körde tvärs över landet... Till slut fick Sandra tag på en transportör som var villig att köra till Uddevalla, så skulle vi hämta honom där.
http://www.hasttransporter.biz/index.php?page=bussen

Det blev en lite längre resa än vi trott... Cobben hämtades på tisdag o han gick gladeligen på. Inga problem. Skönt. Stor fin lastbil. MEN det var "bara" det att Cobben skulle åka till Örebro o övernatta där, sedan vidare till Uddevalla på ons... Ja, ja, det gick ju det med. Cobben överlämnades idag på Torp. Han var lugn o fin. Hade ätit upp allt hö. Han hade sparkat en enligt chauffören, men lugnat sig när han fått mat. Sandra lastade ur o han fick stå o beta i kanten en stund innan vi med bultande hjärtan lastade på honom på vår transport. Trots att han åkt flera timmar redan gick han rakt på transporten o ställde sig att äta. Vilken lättnad! Han stod dessutom helt still hela vägen hem så vi kunde andas ut. Sandra hade varit så nervös så att hon skakade...

Cobben blev glad över att vara hemma o fortsatte att äta när han kommit in i sin box. Nicke o Disco gnäggade välkomnande åt honom.
Nu ska han få en skön lång sommar!

6 kommentarer:

 1. Skönt att det gick bra iaf!

  SvaraRadera
 2. Anna: Känns underbart att han är hemma o att det gått så bra.

  SvaraRadera
 3. Förstår att det var en nervpärs! Snygg han är på bilderna!

  SvaraRadera
 4. Cissi: Man kommer nog alltid vara mer eller mindre nervös då han åker...

  SvaraRadera
 5. Magic: Ja, det är en stor sten som fallit...

  SvaraRadera