onsdag 6 april 2011

Mars
Skönt att mars är över o vårmånaden april är här! Har varit ganska kallt o en del rejäla bakslag från vädret under mars. Men man måste ju säga att det är skönt med ljuset. Man blickar framåt o längtar efter våren.

Har hänt ganska mkt på hästfronten under mars. Jag flyttade hem Disco från Smedberg. Stor omställning för oss båda. Saknar ridhuset o alla trevliga människor, men skönt att ha honom så nära mig. Så det har blivit många turer till Lysekils ridhus som är närmare o dessutom 20x60. Dessutom väldigt bra tillgänglighet. är stora ridhuset upptaget finns ju lilla.
Har fortsatt att träna Disco på egen hand. Skönt att inte ha tider att passa. Han orkar ju inte "sätta sig" fortfarande, men jag har släppt den biten o tränat på annat. Vissa dagar har han känts väldigt fin. Mjuk i sidorna. Starkare. Försöker titta i speglarna hur det ser ut när jag rider. Pernilla har tittat till mig några gånger o hon har varit ganska nöjd.

Marit kom till oss en dag o gav Disco helkroppsmassage. Intressant att se hur hon jobbade. Skönt att Discos muskler var ok.
Sandra o Cobben gick till sin första tävling för året. Allt flöt på fint o det resulterade i 6:e placering i första klassen. Sandra mycket nöjd med sin häst.
Veckan efter var det dags för mig o Disco att tävla. Snöstorm, värsta tänkbara väder. Totalt genomvåt o genomfrusen. Kände varken händer eller fötter. Fruktansvärt. Disco var helvild. Blev seger i första klassen, då kändes han verkligen jättefin. Bus i nästa klass, ingen placering.

Nu ser vi fram emot en solig april o hoppas det torkar upp i skog o mark. Inga tävlingar inplanerade i april, så det blir att trimma på som vanligt. Hoppas att Sandra kommer hem över påsk o kan hoppa honom lite.


2 kommentarer:

  1. ja, härligt med april!
    o banan som i dagarna blev snöfri här hos oss också... men hu så lång vintern varit, hu

    SvaraRadera
  2. Mano: Idag är det vår! Sol o fåglarna kvittrar. Man märker att gräset börjar sticka lite försiktigt. Det känns härligt.

    SvaraRadera