söndag 17 april 2011

Grand Prix med Dionysos.Nyss hemkommen från Lidköping där jag tittat på dressyr Grand Prix. Lidköpings Ridklubb ordnade Nationella tävlingar från fre-sön. De brukar ha trevliga tävlingar. Det var massor med starter i GP:n, närmare bestämt 20 stycken! Fantastiskt kul att se så många nya ekipage. Jag satt som klistrad o spanade in varje ryttare. Många nya överraskningar. Måste säga att så gott som alla ryttare red väldigt bra. Roligast att se av alla ekipagen var förstås Dionysos, Discos pappa, som nu är i Sverige o tävlas av Maria Borg. Han var vacker som en dag! Vilken utstrålning! Blev inte placerad i GP, men kom 4a i Intermediarie II. Tycker det är bra när hingstarna tävlar, då vet man att både kropp o själ håller för de högsta klasserna.

Skara Ridsport var där o sålde hästsaker som vanligt. Borde hålla mig ifrån den affären för det brukar bli dyrt... Provade en Pikeur softshell jacka, blå med mönster, den passade förstås perfekt... Fick åka med hem...

Det var många hästar jag skulle vilja ta med hem. Intressant att se hur domaren bedömer olika slags fel / förtjänster hos hästarna.
Resultat:
1. Cecilia Dorselius, Lennox, 70,78%. En mjuk, smidig o lydig häst med bra gång.
2. Karin Öljemark, De Chenta, 68.86%. Snygg De Niro häst.
3. Karoline Lundberg, Replay 68,29%. Mjuk o rörlig häst.

TYVÄRR LYCKADES DET INTE ATT LÄGGA UPP FILMEN.

5 kommentarer:

 1. va roligt att åka och titta på så många bra ekipage!Snygg jacka som lyckades följa med dej hem dessutom;)

  SvaraRadera
 2. Åååå det det hade jag velat se, du är så bra på att komma iväg på olika intressanta evenemang, hur hinner du med? Nästa gång vill jag se tips i god tid innan, så kanske en annan kan slita sig och komma iväg någonstans:))

  SvaraRadera
 3. Jackan råkar händelsevis inte vara för liten? ;)

  SvaraRadera
 4. Magic: Det är så himla inspirerande att komma ut o se andra ekipage. Alltid något man snappar upp. Tack, ja gillar jackan.

  Cissi: Hi hi, hinner nog egentligen inte, men gick upp i ottan o körde Disco till ridhuset, mockade o fixade innan jag åkte iväg. Många gånger får man se in i det sista om det går att pussla ihop så man kan ta sig iväg.

  SvaraRadera
 5. Sandra: NEJ! Denna gången passar den perfekt! Den har inga ben, så den kommer inte att gå ur min garderob över till din.

  SvaraRadera