onsdag 26 januari 2011

Skrittmaskin o nytt täckeNu har vi kommit igång igen så smått efter vila + hovböld. När han var ohalt körde jag upp honom till Smedberg igen. Tror han blev glad att vara tillbaka, har det verkligen bra där!

Han har lärt sig att gå i skrittmaskinen. Det var inga som helst problem. Gick som om han aldrig gjort annat. Skrittar en stund medan jag mockar. Känns lyxigt!

När jag startade upp honom efter vilan fick han gå i lina till att börja med. Såg bra ut.
Började så smått med ridningen. Där kändes det inte lika bra. Stel i framför allt h-sidan. Kanske träningsvärk från alla race i hagen?
Idag var jag ensam i ridhuset o det var skönt. Ingen att ta hänsyn till eller krocka med.. Red mycket övergångar o varierade tempot ofta i både trav o galopp. Många halter. Krävde inte så mycket mer än så (jo, att han skulle vara rund över ryggen). Gick ganska bra o jag var nöjd med honom, han uppförde sig bra trots att det körde högljudda reaplan över oss, skönt att iaf den biten funkar.
Pälsen har växt ut nåt alldeles förskräckligt. Han ser ut som en lurvig förväxt shettis. Min klippare har krånglat o nu får den gå i soporna. Testade på Disco, men den tar ingenting. Nu har jag skickat efter en ny o den var INTE gratis.
Disco har fått ett nytt fint svettäcke, Hansbos combitäcke i svenska färgerna. Fint!

Saknar någon stans att klättra. Får väl kompensera med mera cavalettiarbete. Klättra får han väl göra när han kommer hem...

Har bokat resa till Stockholm! Längtar!

6 kommentarer:

 1. Ah vilket snyggt täcke!

  SvaraRadera
 2. Anna: Tack, ja det är snyggt o dessutom jättebra.

  SvaraRadera
 3. Jätte snyggt ! Disco klär snyggt i blått. Va ska du göra i Stockholm ? Shoppa ?

  SvaraRadera
 4. MM: Tack. Vi ska ha en härlig weekend o bla se på musicalen Romeo o Julia på Göta Lejon. Ska bli kul.

  SvaraRadera
 5. Härligt att ni är på gång igen. Skall vi byta? Jag vill vara mer ute på landet så kan ni vara här i Stockholm ? =)

  SvaraRadera
 6. VK: Skulle varit toppen! Men de dyra priserna i Stockholm vill jag inte ha. Men tar gärna närheten till flera olika stall, preparerade ridvägar, närhet till shopping, nöjen, kultur, utbildning, you name it...

  SvaraRadera