söndag 4 juli 2010

Tävling på Tjörn.
Eftersom jag inte tävlat något på hela våren, tänkte jag starta ett par klasser på Tjörn, trots att han inte gått så bra det sista. Det är inte så långt dit o det brukar vara trevliga tävlingar. Sofie åkte med mig, hon är en klippa!

Åskade o ösregnade hela natten, men det slutade när vi varit där en stund som tur var. Disco uppförde sig väldigt bra i transporten, bara några dunkar ett par gånger. Fick stå inne hos honom när vi åkte färjan. Det blev heller ingen svans på ryggen + dans o det var väldigt skönt! Hade laddat upp med grimskaft runt nosen, men det behövdes ej.

Tävlingen var ute o framridningen i ridhuset. Skulle starta en LB:1 o en LA:1
Hade min nya sadel (kändes som om jag satt högt uppe på). Inte på något sätt optimalt att tävla i en icke insutten sadel, men min var ju lämnad i inbyte o Sandras sadel tog honom i manken. Disco verkade iaf nöjd med sin nya sadel o det var huvudsaken.
I LB:1 kändes han lite frånvarande (ingen hemma). Lite ringrostig. Dessutom satsade han på staketet hela tiden, han trodde väl det var hopptävling... men han fick 65,5% o det blev en 5:e placering. (7 pris)

På framridningen till LA:1 kändes han kanonfin. Kändes mkt bättre inne på banan också. Tyvärr höll jag på att glömma av vägen, så det blev ingen skänkelvik till v. Ryggningen var också ovillig tyvärr. Men det blev ändå 65,2% o jag var jättenöjd med honom! Kom 8, precis utanför placering...

Visst är det vackert med havet intill!

13 kommentarer:

 1. Grattis till placeringen o de va ju bra procent i LA1 :)

  SvaraRadera
 2. Fina bilder!... bra att passa på då det är tävlingar nära!

  SvaraRadera
 3. MM: Tack! Jag är nöjd men han kan bättre om jag skärper mig!

  Veronica: Ja tyvärr finns det inte så många tävlinagr i närheten.

  SvaraRadera
 4. Åh, grattis! Så duktiga ni är!!

  SvaraRadera
 5. Härligt att transporten gick bra och att Disco gillade nya sadeln. Mycket stiligt ekipage, jag tycker att Disco gör sig även i grönt!

  SvaraRadera
 6. Anna: Tackar!

  Uba: Bra sätt att börja semestern på. Hoppas du har det bra också. Att Disco stod ok i transporten var en vinst i sig... Tycker att blå-gult klär bäst (ha,ha)

  SvaraRadera
 7. Grattis!!!Tjörn e en fin tävlingsplats med havet så nära inpå!

  SvaraRadera
 8. Magic: Tack! Där är fint o bra tävlingar.

  SvaraRadera
 9. väldigt vackert! hoppas att både du o disco blir nöjda med nya sadeln. grattis!

  SvaraRadera
 10. Mano: Tack! Sadeln känns bra, men en liten metallgrej har lossnat, inte kul på ny sadel...

  SvaraRadera
 11. Grattis till placering och finfin sadel ;-)

  SvaraRadera
 12. Grattis! Glömma vägen kan alla göra. Kom igen när du glömmer LC efter att ha tävlat det i hundra år!!Det är svårslaget.

  SvaraRadera
 13. Anonym: Hi hi, jag har också ridit fel i LC...

  VK: Tack. Jag är nöjd med sadeln.

  SvaraRadera