lördag 10 april 2010

Pernillaträning med filmsnuttRed för Pernilla idag i Lysekil. Underbart väder! Pernilla tyckte att Disco var jättefin i v varv men vi fick jobba mkt med h-sidan. Som ni kan se på fotot så lägger han huvudet lite på sned i h varv. Jag fick träna på övergångar o att han skulle ta mina halvhalter.


Jag måste rida mer in i halvhalterna så att han kröker bakbenen. Han får heller inte bli så låg o fälla in huvudet i h varv, utan näsan fram med aktiva bakben.Galoppfattningarna tyckte hon blivit bättre o det känner jag med. Jag måste vara noga i övergångarna från galopp så att han inte hänger sig framåt.Pernilla tyckte jag skulle prova kandaret. Hon var också positiv till att börja med bytena fram i sommmar.

Angående buset på framridningen tyckte hon jag skall ut o tävla så han får rutin. Tyvärr svårt när det är så få tävlingar om man inte vill åka jättelångt. Detta var ett jättebra pass för ffa mig, som måste lära mig att RIDA in i halvhalterna!!


8 kommentarer:

 1. ser verkligen bra ut ja... taktfast o vägvinnande!!!

  SvaraRadera
 2. Mano: Det finns MASSOR att träna på...

  SvaraRadera
 3. Ser kanonfint ut, härligt att slippa tappa så mycket under vintervilan! Ser lovande ut inför vårens tävlingssäsong :)

  SvaraRadera
 4. Anna: Bara jag kan se till att RIDA så går det bättre...

  SvaraRadera
 5. ÅH vad det ser trevligt ut! Super!

  SvaraRadera
 6. Anna: Det går ju an när någon står o säger precis hur man ska göra...

  SvaraRadera