torsdag 4 februari 2010

Disco bättre!




Blev jätteglad idag då jag kände på Discos ben. Mycket bättre!!! Nästan all värme är borta i benet o svullnaden har gått ner. Hoven kall. Underbart! Skulle ringa vet igår men efter sista snöfallet är vi helt insnöade, så att det var ingen idé. Han har ju i alla fall inte varit halt vad jag har kunnat se. Han kommer att få vila så att jag är helt säker på att han är ok innan jag börjar sätta igång honom.
Disco har överenergi nu o kastar sig ner o gör änglar i snön när man släpper ut honom. Sen blir det hingstlekar o full karriär i hagen!

Janne var här idag o red Cobben en stund. = pulsade i jättedjup snö... Inte så lätt att rida i, men skönt för Cobben att få jobba.

Om det ska bli sådana här vintrar i fortsättningen får jag väl försöka hitta ngn stans med ridhus där jag kan hyra in dem.

12 kommentarer:

  1. Var har han gjort av pikörbyxorna??? Ligger de till sig till våren kanske?? Han kan ju å andra sidan rida i vad som helst...

    SvaraRadera
  2. Va trevligt att höra att Disco är bättre. Kul me
    häst-änglar i snön :)

    SvaraRadera
  3. Pikörbyxorna kommer nog fram till våren! Men det går lika bra ändå!

    Disco gör hästänglar varje dag!

    SvaraRadera
  4. Välkommen Ninja! Kul att du tittade in!

    SvaraRadera
  5. Så härligt att Disco bättrar sig!
    Hade det inte passat med ett ridhus på Giljanvägen så kan alla åka till dig istället? Tar du bara BRA betalt så kanske du kan glömma allt vad B-turer heter.

    SvaraRadera
  6. ÅÅÅÅ, det låter underbart!! Behöver "bara" någon som finansierar det hela... Du vet, vår lön, suck.

    SvaraRadera
  7. Skönt att det går framåt med D. Något ridhus lär du nog inte behöva, vi kommer säkerligen få den gamla vanliga vintern igen nästa år, och nästa och nästa och nästa.. ja, du fattar.. ! Vad stor han ser ut på första bilden.

    SvaraRadera
  8. Leriga hagar på vintern är inte så kul det heller... Översta bilden är Sandras häst Cobben, undre är Disco. De är lika höga i manken, men Cobben känns mkt större, har längre linjer.

    SvaraRadera
  9. Verkligen skönt att Disco är bättre. Har vi inte haft vårat nu...
    Fint kort på Cobben, han ser nog större ut än vad han är eftersom han står en bit upp i backen.
    Idag känns allt tungt och tomt, är precis ett år sen jag lämnade Miranda.

    SvaraRadera
  10. Å, stackars dig, vilket hemskt minne. Saknar henne så. Minns du alla morrhår...

    SvaraRadera