lördag 11 april 2015

Gamla klipp. Tävling från -82


Tävling från maj -82. Härliga ponnyekipage!

Vi ordnade tävlingar varje år på fotbollsplanen i Brastad. Pappa ordnade med högtalare som hördes flera km... Tommys pappa bakade underbara bullar som gick år som smör. Det var bra parkeringsmöjligheter och vi fick låna omkädningsrum med toaletter. Våra tävlingar var populära bland ryttarna o vi hade fina priser till de placerade. Vissa år hade vi ett extra pris i varje klass för bästa sitsen.
På den tiden var jag med i SPF, Svenska Ponnyföreningens styrelse i Bohus län. Man fick då bla besöka tävlingar o fylla i ett formulär om hur väl arrangörerna lyckades och om det var något som behövde förbättras. 
Jag satt som sekreterare i Stångenäs Ryttarsällskap i 25 år och Tina var kassör lika länge. Ann-Sofie var ordförande. 

Tävling från okt. -82
 Kicki red en (lånad) jättefin connemaraponny som hette Hagens Bitte. Den kunde gått långt den ponnyn! Kristers Pajazzo, welsh, B-ponny e. Odinsal Eskapad o Malins Silver, connemara, D-ponny e. Värnbergs Castor stod hos oss. Underbara ponnyer.
Tinas hopphäst Nilla lyckades vinna debutantklassen:). Tina red Docka i LC där jag var uppklassad efter den tidens regler. I LB vann jag o Docka före Helene Johansson på Rocky.
(som synes är det massor av stavfel i resultatet på hästar o ryttare i klippet)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar