tisdag 5 november 2013

Pumpadressyren dag 1. Båda placerade i LA:3!

Foto: Petra Pousar

Första dagen, lör, var lokal tävling. Jag skulle starta LA:3 o Sandra skulle starta LA:1 och LA:3.
Lite problematiskt blir det när man har båda hästarna som ska starta o bara en transport. Vi fick köra ut en av våra bilar att ha grejor i. Man är van att vi hjälper varann att hålla hästen när man klär av o på, tittar på framridningen osv. Detta gjorde att vi inte såg varandras ritter, tyvärr. Vi hade jättetur med vädret, det var halvklart o helt stilla. Skönt!
Det började bra. Sandra o Cobben red LA:1 på ett lysande sätt o fick 75,3%. Cobben var mjuk o rund. De vann klassen, som efter flera strykningar endast hade 3 starter. Camilla Berglund dömde.
Sandra vann ett jättefint armband från Lyckes guld.

Senare var det min o Discos tur att rida. LA:3. Camilla dömde även här. Disco kändes helt fantastisk på banan o det blev 74,7%. Underbart när allt bara stämmer.
Nästa ryttare var Sandra. Hon var också jättenöjd med Cobben o kom ut med ett leende på läpparna. De fick 73,4%! Det var 8 starter o två placeringar. Det visade sig att vi kom 1:a och 2:a! Helt otroligt, man trodde knappt det var sant. Så himla kul.
Jag fick ett fint vitt schabrak + vita boots. Sandra fick ett armband till:)

Detta fick Disco 8:or på: Inrid. i galopp. Båda mellantraverna. Travvolten till v. Fattning av v galopp fr trav. Halvt igenom i samlad v galopp. Halvcirkel i v förvänd. Fattning av h galopp fr trav. Uppridn i trav. Ryttarens sits. Korrektheten i uppvisningen.
Ingen poäng under 6,5.
Domaren skrev: "Mjuk uppvisning"

Det var två trötta ryttare som intog TV-soffan med var sin stor pizza för att fira efter en lång dag. Våra fantastiska hästar stod i stallet med extra hö o morötter:)  
Foto: Petra Pousar
Foto: Petra Pousar



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar