onsdag 11 maj 2011

Nya ridbyxor o skorKänner mig mör efter dagens ridpass. Disco var seg o tung idag, tyckte nog det var för varmt. Han var också väldigt irriterad på flugorna som börjar komma. Skänkelvik undan v skänkel gick ganska bra idag, medan i andra varvet var det hopplöst... Han gick emot i h-sidan även i andra rörelser. Blev några rejäla bakutsparkar när jag ville att han skulle jobba på framåt i h-galoppen. Men det som var bra i h varv var att han inte lade huvudet på sned som han gör ibland. Galoppfattningar gör han bra nu o fina övergångar från galopp till trav på volten. Travlängningarna var ganska ok.

Igår fick han nya fina skor. Hans hovar har varit bra sedan vi började med flappsulorna fram, o det är jag väldigt nöjd för. Jag vill också ha nya fina skor var 7:e vecka o få fin pedikyr!

Jag har haft väldig otur med vädret på de sista tävlingarna jag startat. Har det inte varit ösregn har det snöat... Detta har gjort att min nya sadel har färgat av sig på ridbyxorna. Inte bara lite... Omöjligt att få bort. Så nu har jag inhandlat 2 nya par jättesköna vita Pikeurbyxor. Det är bara ett krux, de är inte helskodda, skulle kanske behövas då Disco leker vilda western.

Vädret är helt underbart o hästarna går ute i hagen hela dagarna o njuter. De går inte ut på natten ännu, vi väntar nog ett litet tag till. Discos mage brukar växa till sig rejält, så det gäller att han inte är för tjock innan.

Understa fotot är Cobben som hoppar.

Anonyma citat:
En sak du kan ge och stadigt hålla är ditt ord.

4 kommentarer:

 1. Ja idag har det vart väldigt kvalmigt så Sudden va också ngt seg att rida(för mamma alltså)!Tänk den som ändå fick nya skor lika ofta som hästarna får?;)

  SvaraRadera
 2. Magic: Var kvalmigt o åskade i kväll, väldigt varmt. Hi hi, tänk så mycket man kunde handla om man inte hade dessa små pållar...

  SvaraRadera
 3. Snygga byxor, finns inga bättre ridbyxor än pikeur!

  SvaraRadera
 4. Inger: De var väldigt stretchiga o sköna. Hoppas bara de inte är för gliriga utan helskoning...

  SvaraRadera