lördag 26 februari 2011

Göteborg Horse Show fredag


Fotot på Patrik Kittel o Scandic är hämtat från hans blogg på Ridsports hemsida:


Kul o läsvärd blogg.

Igår var vi på Göteborg Horse Show. Alltid lika trevligt! Har blivit en tradition att åka ner på fredagen med goda vänner. Då är det är oftast en bra dressyrklass o dessutom är det inte så mycket folk på mässan, så man kan handla i lugn o ro... För man har ju alltid med sig något hem, vare sig man behöver det eller ej... Jag köpte en härlig fleecejacka, nyinkommen från Pikeur o en blå vårjacka som var regntät. Har en känsla av att det kommer att behövas. Sen blev det förstås lite småsaker som pälsglans, grimma mm. Disco har ju en jättetjock svans, så det går åt massor av Foxfire. Sandra köpte ett underbart Horseware fleecetäcke åt Cobben. Grå-vit randigt, mjukt o skönt.

Dressyrklassen var spännande. Patrik Kittel o Scandic gjorde en härlig ritt. Scandic var så mjuk, avspänd o lydig, samtidigt som han var energisk. Vilken häst! Jag fick tårar i ögonen. Han kom 2:a efter Parzival. Se artikel i Ridsport:
http://www.tidningenridsport.se/Article.aspx?m=45207&a=588200

Disco jobbar på som vanligt. Eftersom Sandra var hemma på besök fick hon hoppa honom. Kul att se. Traven var väl inte fantastisk, men galoppen, speciellt i h varv såg jättefin ut! Hindren var inga problem, han tycker det är kul.
Han har nu blivit starkare i samling på töm, hoppas att det snart skall visa sig även i ridningen. Efter det att han fått minisemester tycker jag att det känns ganska bra. Men snart ska han åka hem till vårt stall igen, det är blandade känslor. Kommer förstås att sakna ridhuset. Vi får bara vara kvar feb månad ut. Men jag är väldigt glad över att jag fick stallplatsen över den värsta perioden.

6 kommentarer:

 1. Ja det e då konstigt att man alltid får med sej ngt hem,haha;)Själv var jag där på em/kvällen så jag missade dressyren!Tur att det inte är så länge till som det är vinter i alla fall,snabbare än man tror kommer våren!

  SvaraRadera
 2. Magic: Hoppas på vår snart!!!

  SvaraRadera
 3. Kul med Horse show =) Finns alltid något att köpa ;)
  Såg sammandrag på TV:en igår från tävlingarna.. saknar de allt en hel del!

  SvaraRadera
 4. Veronica: Förstår det, det är allt kul att va där "live"

  SvaraRadera
 5. Åhh vad trevligt att shoppa loss, förstår att ni hade trevligt.

  SvaraRadera
 6. Mimmi: "Hästshopping" är mkt roligare än att handla till sig själv...

  SvaraRadera