söndag 1 augusti 2010

Tävling i Bengtsfors
Idag var vi i Bengtsfors på lokala tävlingar. Det hade utlovats regn o åska hela dagen, så jag var rustad till tänderna med regnskydd. Denna gången hade SMHI fel o det var perfekt ridväder! Jag gillar den tävlingsplatsen. Vänliga funktionärer o fina priser.
Hade hyrt en box under dagen o det var SÅÅ lyxigt. Skönt även för Disco att få vila mellan klasserna.
Domare var Nina Persson.
Idag blev det inget bus på banan, men transporten hem var INTE rolig. Bankade som bara den bitvis....

Första klassen var LB.1. Kändes väldigt bra på framridningen, men när jag kom in på banan tappade han koncentration o var inte rund över ryggen. Jag maskerade det väl till viss del o det blev 67,24% o vi vann klassen! (15 start)

Red fram lite mer till LA:1 o det blev nog lite väl länge för vi blev trötta båda två, men nu kände jag att jag hade "tag" på honom, o han var mycket rundare o mjukare i sidorna. Fick min första 7:a på skänkelvikning o på travökningen. Men volterna blev bara 6 i trav o galopp, så totalt blev det 66,05% o vi placerade oss 2:a av 16 st.

Är jättenöjd med dagen o med min härliga häst!

Hade ingen som filmade, men det blev ett par bilder.

10 kommentarer:

 1. GRATTIS ! Tycker ni är jätte duktiga :)

  SvaraRadera
 2. grattis, det är superbra ju!

  SvaraRadera
 3. Åh grattis! Från klarhet till klarhet :-)

  SvaraRadera
 4. Superbra,, stort grattis!!!

  SvaraRadera
 5. Tack! Visst är jag JÄTTEGLAD att han hittat tillbaks till sin form igen. MEN mitt mål för i år var inte att rida LB utan att starta i någon LA-klass över LA:1. Där är vi inte ännu, men jag är tacksam att det går framåt igen!

  SvaraRadera
 6. Grattis till fina placeringar!!!Det finns tid än att starta en högre LA....

  SvaraRadera
 7. Magic: Tack! Ja om man åker långt. Inga i närheten tyvärr!

  SvaraRadera
 8. Haha, min gamla klubb juh. Har mången kort på mig och min gamla häst på den där ridbanan och ridhuset. Vi stod i 'slussen' (vet inte om det lilla huset brevid ridbanan är kvar). :-) Liten värld!

  SvaraRadera